Keert Te land, ter zee en in de lucht terug op de buis?

te land ter zee

Dat zou leuk zijn!

Het is inmiddels alweer dertien (!) jaar geleden sinds het populaire programma Te land, ter zee en in de lucht op de buis werd uitgezonden. Afgelopen weekend werden er weer oude afleveringen getoond ter ere van het 50 jarig jubileum en fans hoopten dat dit stiekem betekende dat er nieuwe afleveringen gemaakt zouden worden. Maar is dat ook echt zo?

Jubileum

Te land, ter zee en in de lucht werd van 1973 tot en met 2010 uitgezonden op de Nederlandse buis. Afgelopen weekend werd er ter ere van het 50 jarig jubileum  ‘Het beste van 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht’ uitgezonden op AVTROTROS en dit werd razend goed bekeken. Het programma valt dus nog altijd goed in de smaak bij tv-kijkend Nederland, maar dat betekent helaas niet dat er nieuwe afleveringen gemaakt gaan worden.

“We kijken heel positief terug op de rijke historie van Te land, ter zee en in de lucht en naar de mooie kijkcijfers van Het beste van 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht, maar er zijn momenteel geen concrete plannen om nieuwe afleveringen te maken”, vertelt de woordvoerder van de omroep. Jammer!

Programma

Velen weten nog precies hoe het er in het programma aan toe ging, of kennen iemand die eraan mee heeft gedaan. Deelnemers moesten met een zelfgebouwd voertuig verschillende soorten parcours afleggen. En dat ging natuurlijk geregeld mis. Keer op keer zagen we kandidaten in het water vallen. En slechts een paar keer werd de bel ook daadwerkelijk aangetikt. De spelshow werd onder meer gepresenteerd door Jack van Gelder, Ron Brandsteder, Bert Kuizenga en Ron Boszhard.

Lees ook: Hoe ziet Aaron Jeffery uit McLeod’s Daughters er nu uit?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: AVROTROS, NPO