Aha: deze kerstcadeaus passen het best bij deze sterrenbeelden

kerstcadeaus sterrenbeelden

Herkenbaar?

Ben jij gek op kerst, of juist helemaal niet? Dat kan natuurlijk. Maar iedereen houdt toch wel van kerstcadeaus? Hm, daar kun je je ook nog eens op verkijken! Enne, dat zou alles te maken hebben met je sterrenbeeld. Wij vertellen je welk cadeau het beste bij welk sterrenbeeld past.

Ram

Zeg je Ram, dan zeg je avontuur. Dit sterrenbeeld is spontaan en houdt van nieuwe ervaringen. Geef dus geen standaard cadeau, maar probeer Ram te verrassen met iets wat hem/haar uitdaagt. Denk daarbij niet aan een fysiek cadeau, maar bijvoorbeeld aan een bijzondere ervaring.

Stier

De winter is volop begonnen, en voor Stier staat die vooral in het teken van luxe, huiselijke warmte en gezelligheid. Met een mooi schilderij, lekkere geurkaarsen of andere accessoires voor in huis zit je dus altijd goed.

Tweelingen

Voor Tweelingen zijn herinneringen ontzettend belangrijk. Hun grootste prioriteit in het leven is om fijne momenten te beleven en deze ook vast te leggen. 1 en 1 is 2, toch? Met een wegwerpcamera of polaroidcamera maak je Tweelingen ontzettend blij.

Kreeft

Een Kreeft heeft een hekel aan de winter en wil zich graag geborgen en veilig voelen. Bedenk dus iets waarin ze heerlijk kunnen wegkruipen, zoals een warme fleece deken, elektrische deken of een dikke sjaal. Heb je nog budget over? Dan zit je met een kookboek zeker goed: Kreeft is namelijk een geweldige keukenprinses!

Leeuw

Leeuw geeft veel om zijn/haar uiterlijk, dus moeilijk is het niet om een cadeau te vinden voor dit sterrenbeeld. Een mooi oogschaduw palet, nieuwe schoenen of gouden sieraden: zo lang het de Leeuw nóg mooier maakt, zit je helemaal goed.

Maagd

Georganiseerd en opgeruimd: dat is waar Maagd van houdt. Het beste cadeau voor dit sterrenbeeld is dan ook iets dat hem/haar helpt om de zaakjes op orde te houden. Voorbeelden? Een agenda, jaarplanner of kleurrijke stiften en potloden om elke taak een ander kleurtje te geven. Wel zo overzichtelijk!

Weegschaal

Áls je van Weegschaal al een wensenlijstje krijgt, staan er vaak dingen op waar je niet echt veel mee kunt. Keuzes maken is lastig voor dit sterrenbeeld en dus moet je creatief zijn. Een persoonlijk cadeau is perfect voor Weegschaal. Denk goed na wat je over de betreffende persoon weet en wat écht bij hem/haar past, en pas hierop je cadeau aan. Vind je dit lastig? Dan kun je ook gaan voor een leuke mok, slaapkussen of wijnglas met een naam, foto of spreuk erop. Dat kan nooit misgaan!

Schorpioen

Schorpioen houdt ervan om zichzelf te verwennen in de badkamer. Probeer je dus niet in allerlei bochten te wringen, want dit sterrenbeeld is al snel tevreden. Met een fijne bruisbal of lekkere douchegel maak je Schorpioen ontzettend blij.

Boogschutter

Boogschutter vindt het leuk om met spiritualiteit bezig te zijn en ontvangt het liefst ook een cadeau dat daarmee te maken heeft. Ben je zelf niet zo spiri wiri? We helpen je een handje. Tarotkaarten of mooie, betekenisvolle edelstenen zijn perfecte cadeaus voor dit sterrenbeeld.

Steenbok

Steenbok blijft graag in de eigen comfortzone, maar wil stiekem ook weleens wat meer uitgedaagd worden. Een spannend tripje of een bezoekje aan de escaperoom is daarom ideaal voor dit sterrenbeeld!

Waterman

Waterman is niet materialistisch ingesteld, en met een fysiek cadeau hoef je dan ook niet aan te komen. Dit sterrenbeeld wil juist ervaringen opdoen. Een avondje uit, een dagje weg of een nacht in een andere stad: dat is waar Waterman blij van wordt.

Vissen

Vissen zijn dromerig, creatief en hechten veel waarde aan duurzaamheid. Als je een cadeau hebt gevonden, is het dan ook verstandig om even te checken of het wel een duurzame keuze is. Biologische en natuurlijke producten voor in huis zijn voor dit sterrenbeeld het perfecte cadeau!

Lees ook: Hilarisch! Familie Blom uit Een Huis Vol deelt grappige anekdote

Bron: Happy in Shape, Margriet, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Pexels