Zin in een late night snack? KFC opent ‘Nacht KFC’ mét iconische Kipsalon

Nachtbrakers opgelet!

Of je nou een avondje in de kroeg hebt gezeten, of de hele avond hebt zitten bankhangen, soms heb je laat op de avond ineens nog trek in een lekkere vette hap. Gelukkig komt KFC nu met dé oplossing. De fastfoodketen opent deze week namelijk de eerste ‘Nacht KFC’, met op het menu een overheerlijke kipsalon!

KFC’s kipsalon

KFC heeft in Rotterdam een wereldwijde primeur te pakken. Daar opent de allereerste ‘Nacht KFC’, geopend van 22:00 uur tot 04:00 uur ‘s nachts voor de echte late night cravings. Enne, op het menu wordt KFC’s versie van de iconische kapsalon geïntroduceerd. Van 30 mei tot 1 juni kunnen nachtbrakers bij de Nacht KFC in Rotterdam KFC’s Kipsalon, ook als veggie, komen voorproeven. De cult hit is daarna vanaf 4 juni beschikbaar in alle restaurants van KFC in Nederland.

Late night snack

De Nacht KFC opent op 30 mei haar deuren aan de Schiekade 201 in Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis voor wie op verschillende plekken in de stad een mooie feestavond heeft gehad. Of voor wie laat op de avond nog een goede snack wil bemachtigen. Naast de beroemde Kipsalon heeft de Nacht KFC alles wat je wilt voor je laatste stop van de nacht. Van arcade games tot een fotomuur voor echte fans, en nog meer vermaak tot in de late uurtjes.

Veggie KFC

Het is niet de eerste keer dat KFC opzien baart met een tijdelijk restaurant. In 2020 opende de fastfoodketen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees het eerste vegetarisch KFC restaurant ter wereld. De Veggie KFC was een week lang geopend op het Binnenwegplein in Rotterdam waar de chickenless bucket, chickenless fingerfood, chickenless ricebowl, chickenless wrap en chickenless boxmeals die week op het menu stonden.

Lees ook: Wow: in Utrecht haal je nu suikerspinnen uit een automaat

Bron: KFC, Kookfans | Beeld: KFC