Kijkers Help, mijn Man is klusser verbaasd over bizarre aflevering: ‘Een horrorfilm is minder eng’

help mijn man is klusser

Niet alleen de bouwval van het jonge gezin maakte indruk op de kijkers

Na een aantal seizoenen van Help, mijn man is klusser denk je dat je het ergste wel hebt gezien. Niets is echter minder waar. De aflevering van gisteravond maakte niet alleen bij presentator John Williams veel los, maar liet ook de kijkers vol verbazing achter.

Jong gezin

Gisteravond zagen we in Help, mijn man is klusser de jonge moeder Brenda, die samen met haar pasgeboren zoontje en vijfjarige dochter al jarenlang in een bouwput woont. Haar man David voert al maanden niets uit, waardoor Brenda samen met haar pasgeboren kindje in de woonkamer moet slapen. De kamers boven zijn er zo erg aan toe, dat het niet mogelijk is om daar de nachten te spenderen.

Overal camera’s

Behalve het feit dat het jonge gezin in een bouwput woont, waar de ramen bedekt zijn met grote stukken plastic, wordt Brenda ook nog eens 24/7 in de gaten gehouden door haar man. David heeft overal in huis camera’s geplaatst, zodat hij zijn vrouw nooit uit het oog kan verliezen. Met veel angst in haar ogen gaf Brenda zich op voor het programma en vroeg ze John om hulp. In haar videoboodschap smeekte ze: “Hi John, ik ben radeloos. Alsjeblieft, help ons.”

Gestalkt

Uiteraard krijgt John David uiteindelijk zo ver om het huis onder handen te nemen. En ondanks dat de kamers er uiteindelijk goed uitzien, kijken kijkers vol ongeloof naar de aflevering. Zo vergelijken kijkers op Twitter de aflevering van Help, mijn man is klusser met een aflevering Gestalkt. “Na tien minuten kijken ben ik zelfs toe aan slachtofferhulp” en “Een horrorfilm is minder eng dan deze man in Help, mijn man is klusser”, klinkt het in de reacties.

Lees ook: Dat wordt wijnen: er komt een zesde seizoen Chateau Meiland

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill