Kijkers in shock na kledinguitgaven in Een Huis Vol

Een Huis Vol Nagelkerke

‘Ik sta even perplex’, aldus een kijker

In Een Huis Vol maken we kennis met vier grote families. Enne, met zoveel kinderen in huis kunnen we wel stellen dat het leven nooit saai is. Echter, kunnen de kosten wel extra hard oplopen. Zo ook bij de familie Nagelkerke, die we afgelopen dinsdagavond zagen shoppen voor de kinderen. Want wat blijkt? De familie geeft maar liefst 1268,85 euro uit aan de acht kinderen. Kijkers zijn stomverbaasd. 

Grote kledinguitgaven

Kijkers zijn verbaasd als ze vader Jan zonder blikken of blozen het grote bedrag zien afrekenen. Echter, ziet hij er het probleem niet van in. “We hebben de kinderbijslag net gehad, dus daar kunnen we dan kleding van kopen. Zo doen we dat altijd.”

Natuurlijk kunnen kijkers hun mond niet houden en hebben hun mening meteen klaarstaan. Zo grapt iemand dat de winkel meteen de hele weekomzet binnen heeft. Anderen zijn juist verbaasd waarom de familie niet bij een goedkopere winkel gaat shoppen. “Waarom niet gewoon naar de Primark met zoveel kinderen?” Iemand anders reageert daar dan weer op met: “Beter iets kopen van goede kwaliteit, dan kun je het vaker aan en kan het ook weer door naar de volgende.”

Lees ook: Aha! Hier kun je Irma uit Samen Uit, Samen Thuis? van kennen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Een Huis Vol