Kijkers Mr. Frank Visser hebben dé oplossing voor bakkerij als buren

Frank Visser

Iedere dag verse broodjes? Graag!

Deze week in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak gingen Viktor Brand en Mr. Frank Visser op bezoek bij Annemie in Limburg. Annemie woont naast een bakkerij, en daardoor ervaart ze veel overlast. Kijkers delen massaal een oplossing voor haar probleem op het platform X.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Naast een warme bakker wonen, dat zouden veel mensen waarschijnlijk geen enkel probleem vinden. Iedere dag vers afgebakken croissants, knapperige broodjes en warme koeken; heerlijk. Toch is het voor Annemie niet zo prettig. In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak vertelt ze hoe ze iedere nacht klaarwakker ligt door het lawaai van de broodkarren en de dichtslaande koeldeuren.

Spraakmakende reacties

Mr. Frank Visser en Viktor gaan naar Limburg op bezoek bij Annemie om de situatie eens te aanschouwen en om tot een oplossing te komen. Genoeg kijkers weten wel hoe ze deze situatie zouden oplossen. Ze delen dan ook massaal hun mening op X.

Zo reageert iemand met dé perfecte oplossing volgens diegene: “Ik zou zelf een deal maken met de bakker. Namelijk nooit meer klagen in ruil voor om de dag een halfje vers wit tijgerbrood.” Een ander schrijft dat goeie oordopjes misschien een goede oplossing zijn, en iemand anders reageert met: “Lijkt me heerlijk om boven een bakkerij te wonen… geur van verse broodjes enzo.” En blijkbaar lijkt het Viktor ook heerlijk, want die zit tijdens de aflevering te smullen van de gebakjes!

Verdrietig nieuws

Een hoop spraakmakende reacties dus, van mensen die maar al te graag naast een bakkerij zouden willen wonen. Helaas eindigt de aflevering met verdrietig nieuws. Annemie is namelijk kort na de opnames overleden.

Lees ook: vreselijk nieuws voor Mr. Frank Visser

Bron: Shownieuws, Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, X| Beeld: SBS6