Kijkers uiten kritiek op aflevering Expeditie Robinson

Vooral Rob Geus en John de Bever zijn het doelwit van kritiek op Twitter

Expeditie Robinson is afzien, strijden en hongerlijden. Alhoewel, dat lijkt in dit seizoen wel anders. Niet alle deelnemers van het programma hebben het even zwaar, en dat lijkt veel kijkers behoorlijk te irriteren. 

Afvallerseiland

Waar de expeditieleden in Expeditie Robinson normaal gesproken moeten vechten voor een plekje op het eiland, kunnen kandidaten John de Bever en Rob Geus nog net niet achteroverleunen in hun stoel. De twee verblijven al een lange tijd op afvallerseiland, en dit vinden de kijkers van het programma behoorlijk vervelend. De twee voeren namelijk maar weinig uit. Behalve dat Rob en John het totaal niet met elkaar kunnen vinden – wat stiekem wel hilarische beelden oplevert – vinden kijkers het bijzonder dat de twee continu op het eiland kunnen blijven.

Geen goede match

Steeds meer kandidaten worden op de andere eilanden weggestemd, waarna ze moeten duelleren op afvallerseiland om hier een plekje te bemachtigen. Waar de kandidaten normaal gesproken zelf mochten kiezen tegen wie ze duelleren, is dat dit jaar wel anders. De twee laatste afvallers nemen het tegen elkaar op, waardoor John en Rob bijzonder lang op afvallerseiland kunnen verblijven.

Kritiek op Twitter

John en Rob hoeven maar weinig strijd te leveren, terwijl ze in alle rust op afvallerseiland verblijven. “Vormen Rob en John dit seizoen het decor ofzo?”, vraagt een kijker op Twitter zich dan ook af. “Hoeven ze niets meer te doen voor hun verblijf?”, “Wat moeten Rob en John nu doen dan, mogen die permanent op het eiland verblijven?” en “Wederom met verbazing naar Expeditie Robinson gekeken. Het Lazy Beach Resort de Bever was weer open?”, klinkt het op Twitter.

Lees ook: Nostalgisch: ken je deze oude tv-programma’s nog?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Expeditie Robinson