Lang Leve de Liefde-deelnemer Jona overleden

Jona Lang Leve de Liefde

‘We gaan je allemaal enorm missen’

Verdrietig nieuws, want Lang Leve de Liefde-deelnemer Jona (27) is omgekomen bij een auto-ongeluk. Dat het om de kandidaat gaat, laat zijn zus weten via Facebook. 

Overleden

“Door een noodlottig ongeval is mijn lieve broer Jona vannacht overleden”, deelt zijn zus Isa op Facebook. “Jona, ik hou heel veel van je! We gaan je allemaal enorm missen.”

Eerder deze week overlijdt ook al de opa van Jona en Isa, waar de voormalige Lang Leve de Liefde-kandidaat ook nog iets over deelde op zijn social media. Het verlies valt de familie erg zwaar, en schrijft Isa: “Binnen twee dagen moeten we jou en opa missen. Onbegrijpelijk.”

Eenzijdig verkeersongeluk

Het ongeluk vond vannacht plaats in Friesland, op de N919. Daar vloog een auto uit de bocht en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De bestuurder van de auto, een 32-jarige man uit Oosterwolde, is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersspecialisten van de politie doen nog onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Lang Leve de Liefde

Jona werd bekend van zijn deelname aan het programma Lang Leve de Liefde, op SBS6. Hier was hij in april dit jaar nog te zien. Met zijn grappige uitspraken werd hij al snel bekroond tot publiekslieveling.

We wensen de familie van Jona veel sterkte met het verlies!

Lees ook: Kijkers verbaasd over botte kandidaat Lang Leve de Liefde

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Lang Leve de Liefde

Array