Let op! Veiligheidswaarschuwing voor déze Ensalada kaas pesto

Ensalada kaas pesto

Eet het product niet als je een ei-allergie hebt

Een dip met kaas en pesto is heerlijk voor op een broodje, een toastje of een cracker. Maar heb je onlangs nog DekaVers Ensalada kaas pesto gekocht? Let dan even goed op. Er is namelijk een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor dit product. Wij vertellen je waar het precies om gaat.

Ei-allergie

DekaMarkt haalt per direct de Ensalada kaas pesto met de houdbaarheidsdatum 06-12-2023 uit de schappen. Na controle is gebleken dat dit product het etiket van de Tapenade Oude Kaas draagt. Op dit etiket ontbreekt het allergeen ei en dat kan volgens de winkelketen gevaarlijk zijn. “Dit product kan een gevaar opleveren voor klanten met een ei-allergie. Klanten met een ei-allergie worden dringend verzocht dit product niet te consumeren. Klanten zonder deze allergie kunnen dit product veilig consumeren.”

Specificaties

Het gaat om het volgende product:

  • DekaVers Ensalada kaas pesto 150 gram
  • EAN: 2301567
  • TGT: 06-12-2023

 

Beeld: DekaMarkt

Retourneren

DekaMarkt roept haar klanten op om dit product niet te consumeren wanneer zij allergisch zijn voor ei. Alle klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug. Hiervoor hoeven zij geen aankoopbon te laten zien. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 088-3135555 of via de website dekamarkt.nl.

Lees ook: Let op! Veiligheidswaarschuwing voor déze rundvleesproducten 

Bron: Kookfans, DekaMarkt | Beeld: Adobe Stock