Leuk nieuws: er komt een spin-off van Undercover op Netflix

undercover

Er komt weer een stukje van het verhaal bij

De succesvolle serie Undercover heeft al drie seizoenen, waarvan het laatste sinds november vorig jaar op Netflix staat. Ook is er een prequel met de naam Ferry gemaakt. Er komt nu nog een serie bij: Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er een spin-off van Undercover gemaakt gaat worden.

Ferry: De Serie

In de spin-off gaan we zien hoe drugskoning Ferry Bouman als xtc-producent begon en hoe zijn reputatie in de Brabantse onderwereld tot stand is gekomen. De reeks gaat Ferry: De Serie heten, heeft Netflix vanochtend bekendgemaakt. Ook heeft Netflix uit de doeken gedaan dat onder andere Frank Lammers en Elise Schaap, die Ferry en zijn grote liefde Danielle spelen, een rol krijgen in de spin-off. Of de andere acteurs uit de serie er ook in te zien zijn, is nog niet duidelijk.

Tussen twee verhalen in

Netflix heeft eerder al de prequel Ferry gemaakt, een film over Ferry’s jeugd. Ferry: De Serie zit qua tijd tussen die prequel en de ‘grote’ serie in. Het verhaal speelt zich af op het moment dat Ferry Danielle en haar broer Lars al heeft ontmoet, maar veel dingen uit Undercover nog niet gebeurd zijn. “Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven”, aldus hoofdrolspeler Frank Lammers. Helaas is nog niet bekend wanneer de opnames voor de serie van start gaan en weten we dus ook nog niet wanneer Netflix de nieuwe serie gaat releasen.

Lees ook: Zien: zo ziet de dochter van Frank Lammers eruit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress