Lief nieuws: André van Duin wil trouwen met vriend Fernando

trouwen

Ze zijn erg gelukkig samen en willen in het huwelijksbootje stappen

Presentator, acteur en komiek André van Duin wil graag trouwen met zijn vriend Fernando Reyes. Van Duins management heeft in gesprek met RTL Boulevard verteld dat er al plannen zijn voor een bruiloft.

Romantiek en de zaken goed geregeld

Van Duin en Reyes zijn sinds begin dit jaar samen en maken elkaar erg gelukkig. Ze zouden elkaar kortgeleden hebben laten weten dat ze wel in het huwelijksbootje willen stappen. Aan Story heeft Van Duin verteld dat hij dat niet alleen vanwege de romantiek zou willen, maar ook omdat alles dan in één keer goed geregeld is. “We zijn heel gelukkig samen, dat mag je dan best vastleggen. Stel dat mij wat gebeurt, dan wil ik dat Fernando goed verzorgd achterblijft.” Het management van Van Duin heeft aan RTL Boulevard medegedeeld dat er nog geen aanzoek is gedaan of datum is geprikt. “Maar er zijn wel plannen. Deze zijn echter nog niet concreet.”

Al lang in elkaars leven

Van Duin en Reyes kennen elkaar al behoorlijk lang: veertig jaar. Van Duin kwam vroeger vaak bij Reyes over de vloer met zijn partner Martin Elferink. Het contact is in de loop der jaren echter verwaterd. Toen Elferink aan het begin van 2020 overleed, liet Reyes weer van zich horen. Ze gingen samen een kopje koffie drinken en er bloeide iets op tussen hen. Sinds de afgelopen jaarwisseling hebben ze officieel een relatie. Wij wensen hen veel geluk samen!

Lees ook: Kabinet gaat meer meebetalen aan energierekening

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress