Loretta Schrijver met complicaties in het ziekenhuis na operatie

Loretta Schrijver

De presentatrice moest onlangs onder het mes vanwege darmkanker

Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver ligt in het ziekenhuis. Nadat ze geopereerd werd aan darmkanker, zijn er complicaties opgetreden.

Verdacht plekje

Vorige maand vertelde Loretta al in televisieprogramma Koffietijd dat ze met gezondheidsproblemen te maken had. “Ik moet volgende week naar het ziekenhuis voor een kleine ingreep, want er is ergens en plekje gevonden en dat vertrouwt de dokter niet helemaal. Daarom willen ze die weghebben”, liet de presentatrice destijds weten. Het bleek om darmkanker te gaan. Inmiddels heeft de ingreep plaatsgevonden, maar het herstel verloopt niet zoals gehoopt.

Complicaties

Aan RTL heeft Loretta laten weten dat de operatie zelf goed is gegaan en het verdachte plekje is verwijderd. Toch lijkt de weg naar herstel nog lang. Na de operatie zijn er namelijk complicaties opgetreden, waardoor de presentatrice nu in het ziekenhuis ligt. De 65-jarige televisiester heeft onder andere een longontsteking. Loretta laat weten volgende week hopelijk weer naar huis te mogen.

Door een hel

Het is zeker geen makkelijke periode voor Loretta. Dat bevestigt ze ook aan Shownieuws: “Ik ben door een hel gegaan. Ik heb echt verschrikkelijke weken achter de rug.” Wel is ze nu “in enorm goede handen.” De presentatrice was vanwege haar gezondheid niet te zien in de laatste weken van Koffietijd. Het programma heeft sinds eind mei een zomerstop.

Wij wensen Loretta veel sterkte en beterschap!

Lees ook: Loretta Schrijver over Koffietijd: “Sommige BN’ers schamen zich”

Bron: RTL, AD | Beeld: Brunopress