Makers B&B Vol Liefde komen met heugelijk nieuws

B&B Vol Liefde

Dit viel natuurlijk te verwachten

Na het ongekende succes van het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde, staan we inmiddels alweer te popelen voor de wintereditie van deze spraakmakende datingshow. En de makers van het programma laten er geen gras over groeien, is er namelijk nog meer goed nieuws: de zoektocht naar B&B-eigenaren voor B&B Vol Liefde 2025 is begonnen!

Winter Vol Liefde

Vanaf 18 december is het alweer zover: dan kunnen we dus vier keer (!) per week genieten van de liefdesperikelen die zich afspelen in Winter Vol Liefde. Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag komt er een gloednieuwe aflevering op televisie én op Videoland. De deelnemers van het seizoen van Winter Vol Liefde zijn in verschillende ‘winterse’ landen gevestigd. Guido heeft zijn thuis in Lapland, Benjamin in Zwitserland, Marco in Noorwegen, Edith in Oostenrijk en Saul eveneens in Zwitserland. Ondanks dat ze allemaal een gelukkig leven leiden in het buitenland, hebben ze één ding gemeen: het gemis van een leuke partner aan hun zijde.

B&B Vol Liefde 2025

De deelnemers voor het seizoen van 2024 zijn al compleet, maar nu is ook nog eens bekend gemaakt dat producent Blue Circle alweer opzoek is naar B&B-eigenaren voor het seizoen in 2025. Dat houdt dat we nu al verzekerd zijn van nog eens twee jaar vol romantische avonturen in B&B Vol Liefde. Als dat geen geweldig nieuws is!

Inschrijven?

Bij Blue Circle staat de volgende oproep online: “Ben jij of ken jij iemand die recent of wellicht al lang geleden een groot avontuur is aangegaan in het buitenland? Iemand die een B&B, hotel, guesthouse, camping, agriturismo of bijvoorbeeld een chambre d’hotes runt? En waar zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en veel liever samen zou doen met een liefdespartner? Dan zijn wij op zoek naar hem of haar voor een eventueel nieuw seizoen van B&B Vol Liefde.”

Lees ook: Dít is de vraagprijs voor de Portugese villa van B&B Vol Liefde-Marian

Bron: LoveReality | Beeld: B&B Vol Liefde