Opvallend: man brengt taart en chocolade langs bij politie na aanhouding

politie chocolade taart

De jongeman komt met een goedmakertje voor zijn gedrag

De politie van Arnhem-Noord was blij verrast toen ze gisteren een taart en chocolade kregen van een eerder aangehouden jongeman. De 18-jarige wil daarmee zijn oprechte excuses aanbieden bij de politie.

Spijt gekregen

“Zojuist meldde een jongeman zich aan de balie van ons politiebureau. Hij was begin augustus door ons aangehouden op de Korenmarkt en had spijt van zijn gedrag destijds. Hij wilde zijn excuses aanbieden met een taart en chocolade en dat waarderen wij zeer!” laat het politieteam uit Arnhem weten op Facebook. Dat gaat er altijd wel in!

Oprechte excuses

Bij de taart en chocolade bood de jongeman ook een briefje aan: “Mijn oprechte excuses omdat ik jullie die avond tot grote last ben geweest. Ik had me niet zo mogen gedragen en heb er erg veel spijt van.”

Enthousiaste reacties

Niet alleen de politieagenten zelf waarderen dit gebaar enorm. Ook lezers van het bericht op social media vinden het nieuwtje een echte opkikker. “Kijk, zo kan het ook! Vertrouwen in de mensheid weer een beetje hersteld”, klinkt het. “Mijn moederhart smelt, fouten maken kan, hoe ga je ermee om en wat leer je ervan. Wat een mooie actie.”

Zojuist meldde een jongeman zich aan de balie van ons politiebureau. Hij was begin augustus door ons aangehouden op de…

Geplaatst door Politie Arnhem-Noord op Dinsdag 6 oktober 2020

Lees ook: Zingende politieagent gaat viraal met fantastische cover van Queen

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Unsplash