Man wordt herkend door eigen vrouw in Opsporing Verzocht

overval juwelier

Ze heeft hem gelijk bij het politiebureau afgeleverd

Achteraf gezien bleek het wellicht niet de meest verstandige beslissing voor de 55-jarige man uit Den Haag, om samen met zijn vrouw gezellig naar Opsporing Verzocht te kijken. Op een gegeven moment zat hij namelijk naar zichzelf te kijken, tijdens een overval in een juwelierszaak in Rotterdam-Kralingen. Ook zijn vrouw herkende hem onmiddellijk en was zo vriendelijk hem een lift te geven naar het politiebureau. 

Instagram-bericht

Politie Scheveningen deelt het bizarre, doch wat komische, verhaal op hun Instagram-account. “Wat gisteravond een gezellige avond op de bank voor een stel uit Den Haag had moeten worden, pakte net iets anders uit”, beginnen ze hun betoog. “Toen zij eenmaal op de bank zaten met wat lekkers te eten en drinken besloot de man des huizes de afstandsbediening te pakken en te zappen naar @opsporing.verzocht.”

Aan de toon van het bericht is duidelijk dat ook de politie er de grap wel van in ziet. “Dit laatste had hij wellicht niet moeten doen want op dat zelfde moment werd er een item uitzonden over een overval op een winkel elders in het land. U raadt het wellicht al; de man op de bank zag zichzelf de winkel overvallen..” En de rest is natuurlijk geschiedenis!

Opgesloten

De 55-jarige man uit Den Haag is de derde persoon die is gearresteerd in verband met de overval die afgelopen zomer plaatsvond. Ten tijde van de overval waren er geen andere klanten in de juwelierszaak aanwezig, maar er bevonden zich wel twee medewerkers. Zij werden bedreigd met een vuurwapen en de overvallers namen een lading aan juwelen mee. Een misdaad die natuurlijk niet onbestraft kan blijven, vond ook de vrouw van de Haagse man. “De man zit nu ingesloten en het onderzoek is in volle gang”, weet de politie te melden.

Reacties

Onder het bericht regent het, vooral positieve, reacties. Zo reageert wijkagent_vogelwijk: “Van met je hoofd op de buis naar een plekje tussen het gespuis ??” En weer twee andere volgers reageren: “Echte liefde is ook loslaten toch ??” en “duidelijk wie de broek aan heeft?”

Lees ook: Stad in Duitsland verlaagd snelheidslimiet naar 20 km/u

Bron: Instagram @politie_scheveningen | Beeld: Pexels