Man verwijdert trouwfoto’s van goede vriend

trouwfoto's

‘Heb ik heel onredelijk gedaan?’

Ben* heeft een baan als hondentrimmer en maakt graag mooie foto’s van de honden wanneer ze weer netjes zijn verzorgd. Hij is blij met de plaatjes die hij van de dieren schiet, maar is zeker geen professionele fotograaf. Desalniettemin vroeg zijn goede vriend Charles hem als fotograaf voor zijn bruiloft. Ben zei dit toe, maar achteraf blijkt dat hij de vriendschap hiermee op het spel heeft gezet…

Geen echte fotograaf

“Ik ben geen echte fotograaf. Ik ben een hondentrimmer en maak veel foto’s van de honden die ik vervolgens op Facebook en Instagram plaats”, begint Ben zijn verhaal op Reddit. “Heel af en toe schiet ik ook andere foto’s”, gaat de man verder. “Een vriend (Charles) van me zou binnenkort gaan trouwen. Hij wilde niet veel geld uitgeven aan een fotograaf, omdat hij maar een heel klein budget had.” Omdat Charles een goede vriend is van Ben besloot hij dat hij wel foto’s wilde maken van het bruidspaar. “Ik zou voor €250 de foto’s schieten. Voor een event van tien uur is zo’n bedrag echt niks.”

Op de dag zelf

Als de dag van de bruiloft is aangebroken, begint Ben de dag bij de bruid thuis. Daar maakt hij foto’s van haar en vervolgens maakt hij foto’s van de huwelijksceremonie. Ook is hij continu foto’s aan het maken tijdens de receptie en als er speeches worden gegeven. Bovendien maakt hij ook foto’s van de gasten. “Ik begon om 11 uur ’s ochtends en zou om 19.30 uur stoppen. Rond 17.00 uur werd er eten geserveerd. Ik kreeg echter de boodschap dat ik niet kon pauzeren om te eten, omdat er foto’s gemaakt moesten worden. Wat het bruidspaar eigenlijk bedoelde, was dat ze met mij geen rekening hadden gehouden, want ze hadden geen plek aan een tafel voor mij gereserveerd.”

Array