Måneskin viert hun nieuwe album door in het huwelijksbootje te stappen

Måneskin

‘Måneskin gets married in a rush!’

De Italiaanse rockband Måneskin uit Italië lanceerde deze week hun allernieuwste album genaamd Rush!. En hoewel de meeste artiesten een nieuw album vieren met een leuk feestje, pakte de band nóg groter uit. De vier zijn namelijk met elkaar in het huwelijksbootje gestapt!

Married in a rush!

Het vierde album van de Eurovisie Songfestival-winnaars heet Rush! en is vandaag uitgekomen. Afgelopen donderdag vierde de band het met al hun fans, vrienden en familie in de Italiaanse hoofdstad. Maar dit was niet ‘zomaar’ een viering van een nieuw album, want op Instagram lieten ze wel iets heel opmerkelijks weten. “Måneskin gets married in a rush!”, luidt de caption. En wat blijkt? De vier zijn ook daadwerkelijk in het huwelijksbootje gestapt!

Huwelijksbootje

Tijdens de huwelijksceremonie in de Palazzo Bancaccio in Rome kwamen vrienden, familie en fans bijeen om te zien hoe Damiano David, Victoria De Angelis, Ethan Torchio en Thomas Raggi afgelopen donderdag de liefde met elkaar bezegelden. De vier beloofden elkaar altijd trouw te blijven, in vreugde en in pijn, in liefde en in eer, en dat voor hun hele leven. De mooie ceremonie werd geleid door voormalig creative director van Gucci, Alessandro Michele.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Spotify (@spotify)

Reacties

En hoewel we bij anderen verbaasd zouden opkijken, verrast dit huwelijk ons minder. De band staat immers bekend om hun iconische acties ter promotie van nieuwe muziek.

Ook volgers zijn laaiend enthousiast over het huwelijk van de vier. “Thats the only marriage i aproove of”, reageert iemand. “You guys are the best. This album is such a masterpiece”, schrijft iemand anders. Andere volgers reageren met: “Legends”, “These people know how to do things, man…” en “Originali, unici, Måneskin.”

Lees ook: Berg rondslingerende plastic tassen makkelijk op met dit trucje

Bron: 3FM, Ansa, Instagram | Beeld: BrunoPress