Melissa biecht op: ‘Ik doe net alsof ik niet weet wie mijn moeder is’

baan solliciteren

‘Ik behandel haar gewoon als een vreemde’

Melissa* woont samen met haar broers en zussen bij haar vader. Toen zij vijftien jaar was zijn haar moeder en vader gescheiden, omdat haar vader erachter kwam dat haar moeder een affaire had met zijn broer. Zij hebben nu samen een zoontje van vijf jaar. Sinds Melissa’s moeder bij haar vader weg is, hebben Melissa en haar broers en zussen niet of nauwelijks contact met hun moeder. Totdat Melissa haar moeder ineens weer tegenkwam. Op Reddit doet Melissa haar verhaal. 

 

Contact

”Sinds dat we onze moeder als gezin hebben verstoten, heeft ze nog vaak genoeg geprobeerd om contact met ons op te nemen,” begint Melissa. ”De enige die nog heel af en toe contact heeft met haar, is ons jongste zusje. Ze praten via de telefoon, maar verder ook niet. Mijn oudere broer is degene die onze moeder echt niet kan luchten of zien” vervolgt Melissa.

”Onze moeder probeerde ons jongste broertje en zusje te ‘dwingen’ om naar haar toe te gaan, maar dat verliep averechts. Zij maakten haar leven tot een ware hel, waardoor ze het opgaf.” De oudste broer en zus van Melissa zeggen dat ze hun moeder veel tegenkomen, maar dat ze haar gewoon negeren als ze een gesprek wil beginnen met hen.

Vreemde

”In deze zes jaar, heb ik haar maar drie keer gezien,” vervolgt Melissa. ”Ze wou toen elke keer een gesprek beginnen, maar ik behandelde haar gewoon als een vreemde. Dinsdag ging ik naar de supermarkt, waar mijn moeder heel toevallig ook was met een vriendin. Ze kwamen samen naar me toe en zei: ‘Hoi schat, dat is lang geleden. Hoe gaat het met je?” Waarop Melissa antwoordde: ‘Sorry, kennen wij elkaar?’ Ze werd er meteen ongemakkelijk van en liep direct weer weg.

Verder lezen? Klik dan door naar de volgende pagina.

Array