Mensen gaan spontaan naar déze tattooshop en dit is waarom

tattoo

Durf jij het aan?

Tattooshop Ink With Bubbles is inmiddels een waar begrip geworden in Amsterdam. De tattooshop staat namelijk bekend om hun zogeheten ‘verrassingstattoo’s’. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Het lot van je tattoo ligt namelijk in handen van een kauwgomballenautomaat. Eén draai aan de knop en tada, je tattoo rolt uit de automaat. Zou jij het aandurven?

Verrassingstattoo’s

Waar de een juist heel erg nadenkt over zijn of haar tattoo, is de kauwgomballenautomaat van Ink With Bubbles populair bij menig waaghals. De tattooshop heeft twee kauwgomballenautomaten voor de deur staan waar verschillende willekeurige tattoo-ontwerpen in zitten. Op social media gaat de tattooshop inmiddels viraal en zijn de verrassingstattoo’s erg in trek.

Sarah Bargstani, eigenaar van Ink With Bubbles, liet al eerder weten aan Het Parool en NH Nieuws dat het concept van de spontane plaatjes anderhalf jaar geleden ontstond. Zo omschreef ze het als een ‘out of the box-idee’. De plaatjes in de kauwgomballenautomaten zijn kleine tattoo’s die voornamelijk de interesse van jonge toeristen heeft gewekt. Zo hebben ze een ‘herinnering’ aan Amsterdam.

Uitbreiden

Het idee achter de kauwgomballenautomaten is dat een klant drie keer aan de knop mag draaien. Dit betekent dat ze dus kunnen kiezen uit drie ontwerpen, denk aan: een hartje, dieren, een zon of een bloemetje. En omdat deze tattoo’s best klein zijn, staan ze meestal binnen twintig minuten vereeuwigd op je lichaam. Natuurlijk ook handig om te weten hoeveel zo’n plaatje kost. Een verrassingstattoo kost je zo’n zeventig euro. Weten we dat ook weer.

Schrikt het je toch een beetje af dat je maar drie keer aan de knop mag draaien? Geen zorgen. Volgens Bargstani draaien klanten regelmatig vaker aan de knoppen. Ook laat ze weten dat ze het idee van de spontane tattoo’s graag verder wil uitbreiden. Hierbij kun je denken aan grotere automaten en meer ontwerpen.

Lees ook: Actiedag Giro555 levert bijna 89 miljoen euro op voor Turkije 

Bron: Metro Nieuws | Beeld: Pexels