Mexicaanse politie vindt 45 zakken met menselijke resten in ravijn

Het gaat vermoedelijk om zeven vermiste callcentermedewerkers

De Mexicaanse politie heeft in de zoektocht naar zeven jonge callcentermedewerkers in een ravijn 45 zakken met menselijke resten gevonden. Het zevental om wie het vermoedelijk gaat, werd vorige week als vermist opgegeven.

Vermiste callcentermedewerkers

De politie begon de zoektocht naar de vermisten in het ravijn van Mirador del Bosque, waar dinsdag de eerste zak werd gevonden. In de dagen daarna werden ook de andere vondsten gedaan. Ze vonden stoffelijk overschot van zowel mannen als vrouwen, maar het is volgens de BBC nog niet bekend om hoeveel slachtoffers het gaat. Verder onderzoek moet uitwijzen of het daadwerkelijk om de personen gaat waar ze naar op zoek zijn.

45 zakken met menselijke resten

De zakken werden meegenomen door brandweerlieden en een helikopter. De autoriteiten verwachten dat het langer zal duren voordat alle slachtoffers zijn gevonden en er meer bekend is over hun identiteit. Het gebied waar de zakken werden gevonden, is namelijk moeilijk te betreden en er is weinig verlichting. Dit vermoeilijkt de situatie. De politie meldt ook dat de zoektocht naar de callcentermedewerkers nog doorgaat.