Na Peter Gillis nu ook Nicol Kremers weer opnieuw verliefd

Dit is haar nieuwe vlam!

Het is nog niet heel lang geleden dat Peter Gillis en ‘zijn’ Nicolleke een einde maakten aan hun relatie, maar veel liefdesverdriet lijken de twee niet te hebben. Na Peter heeft nu ook Nicol Kremers de liefde opnieuw gevonden. Aan Shownieuws vertelt haar nieuwe liefje dat ze dolgelukkig zijn met elkaar.

Nieuwe vlam

Afgelopen week maakte Nederland al kennis met de nieuwe liefde van Peter Gillis. Gisteren plaatste Nicol een foto op Instagram met een mysterieuze man op de achtergrond. Shownieuws ging op onderzoek uit en zocht contact. Haar nieuwe vlam blijkt Stephen te heten en is personal trainer. De twee hebben elkaar leren kennen op Marbella en Stephen is helemaal weg van Nicole.

Hij laat aan Shownieuws weten: ”Ik kan jullie niet vertellen hoe verliefd ik ben geworden op deze lieve, kwetsbare, maar ook sterke en intelligente vrouw.” Ook doet hij een boekje open over het vermeende misbruik van Nicols ex, Peter Gillis. “Jullie zien niet wat voor trauma’s Nicol allemaal heeft van mentaal en fysiek misbruikt zijn.” Hij eindigt het bericht met ‘Ik hou van haar’. Benieuwd naar haar nieuwe liefje? Dit is hem!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephen (@sgfbox)

Peter en Wendy

Peters kersverse vriendin luistert naar de naam Wendy van Hout. Ook hij is al dubbel en dwars in de wolken. “Ik heb het zo met haar getroffen”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Aan alles merk ik dat het goed zit tussen ons. Daarom doet ze ook mee aan de soap Massa is Kassa, waarvan het tiende seizoen dinsdagavond van start gaat op SBS6.” De realityster had het even zwaar na de breuk met Nicol, maar Wendy was degene die hem uit dat diepe dal heeft getrokken.

Lees ook: Zien: dit is de nieuwe vriendin van Peter Gillis!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: NL Beeld