Natasja van B&B Vol Liefde aan de dood ontsnapt

b-b-vol-liefde

De deelneemster liep een koolmonoxidevergiftiging op

Natasja, die je kunt kennen van haar deelname aan het populaire tv-programma B&B Vol Liefde, is met kerst in het ziekenhuis beland. Ze liep een koolmonoxidevergiftiging op. Koolmonoxide is een gevaarlijk gas dat je niet kunt zien of ruiken, maar wat wel zeer giftig is. 

Andere kerst dan verwacht

B&B Vol Liefde leverde Natasja tijdens het programma geen vriend op, maar na de opnames heeft ze alsnog een nieuwe liefde gevonden: Huub. Ze keek vol verwachting uit naar hun eerste kerst samen, maar het liep anders dan verwacht. Op haar Instagram laat ze volgens RTL Boulevard haar volgers weten dat ze aan de dood is ontsnapt door de vergiftiging. ‘Gelukkig kunnen we het nog navertellen en waren we in een goed ziekenhuis in Nederland’, schrijft de deelneemster.

Gered door een melder

Dat de tortelduifjes het inmiddels goed maken, hebben ze te danken aan een koolmonoxidemelder. Op Instagram roept Natasja dan ook iedereen op om een apparaatje aan te schaffen. ‘Dit kan je leven redden’, aldus de deelneemster. Ze sluit het bericht af met de boodschap ‘We wensen iedereen een liefdevol en gezond 2023.’

Lees ook: Simone uit B&B Vol Liefde doet boekje open

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Unsplash, Kwon Juhno