Wie meldt zich aan? Nederland in Beweging! is op zoek naar nieuwe kandidaten

Voorwaarde voor deelname aan het tv-programma is wel dat je niet té jong bent

Altijd al op televisie willen komen? En maakt het je niet uit dat je je voor de camera’s in het zweet moet werken in een kleurrijke fitnessoutfit? Dan is dit de uitgelezen kans. Nederland in Beweging! is namelijk op zoek naar nieuwe kandidaten. 

Nieuwe kandidaten

Binnenkort kiezen niemand minder dan Olga Commandeur en Duco Bauwens zelf nieuwe kandidaten voor het fitnessprogramma van omroep MAX. Trek je sportkleding maar aan, want tijdens de auditie moet je natuurlijk wel kunnen laten zien dat jij beschikt over een topconditie. Stappen op de plaats, de beenspieren aanspannen of gewichtjes de lucht in zwaaien moeten voor jou geen probleem zijn. Meedoen is een stuk zwaarder dan je misschien zou verwachten, omdat alle uitzendingen in slechts twee dagen tijd worden opgenomen. Dat betekent dat je twee dagen lang van ‘s ochtends tot ‘s avonds aan het sporten bent!

Aanmelden voor de auditie

Voordat je auditie mag doen voor Nederland in Beweging! moet je je natuurlijk wel eerst aanmelden. Dat kan trouwens alleen als je boven de 30 jaar oud bent: fitte twintigers komen de studio niet in. De audities zullen plaatsvinden in het paasweekend. Hierbij moet je een korte proefles van 5 à 10 minuten doen. Word je gekozen om samen met Olga en Duco te sporten op televisie? Dan moet je eind mei of begin juni twee dagen vrij nemen voor de opnames. Aanmelden kan hier tot en met 31 januari 2021.

Lees ook: Déze 8 dure dingen zijn in januari een stuk goedkoper

Bron: Omroep Max | Beeld: videostill