Nicol Kremers schittert op de cover van Playboy

Nicol

‘Ik ben natuurlijk wel wat gewend’

Eerst was daar Jaimie Vaes en nu is het Nicol Kremers die op de cover schittert van de allernieuwste Playboy. Naar eigen zeggen is het een ‘hele eer’ voor de realityster en is ze trots dat ze een deel uit mag maken van de formule van het blad. 

Playboy-cover

De ex van Peter Gillis is zeker niet vies van wat naakt poseren. Zo is ze vrij veel actief op het platform OnlyFans. Toch vond ze de fotoshoot voor de Playboy anders. “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied”, legt ze uit. “Ik heb een webshop met seks- toys en accounts op de platforms Fancentro, Friends2Follow en Onlyfans. Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy NL (@playboy_nl)

Meer BN’ers op de cover

Met eerst Jaimie Vaes en nu Nicol Kremers is Playboy duidelijk een nieuwe weg ingeslagen. Of eigenlijk een oude, aangezien er vroeger vaak zat BN’ers in het blad schitterden. Volgens hoofdredacteur Niek Stolker zijn de oplages in ieder geval flink gestegen en kunnen de lezers de komende tijd meer moois verwachten. Zo laat het blad weten dat er meer fotoshoots met BN’ers aan zitten te komen en is Stolker naar eigen zeggen met een ‘bekende 50-plusser’ bezig. Wie dat is, houdt de hoofdredacteur echter nog even geheim.

Lees ook: Kijkers in shock na kledinguitgaven in Een Huis Vol

Bron: Panorama | Beeld: NL Beeld