Nieuw seizoen Expeditie Robinson wordt op maandagavond uitgezonden

Goed nieuws voor Expeditie Robinson-fans!

Het nieuwe seizoen gaat op 29 augustus van start

De afleveringen van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson worden niet meer op zondag, maar op maandagavond uitgezonden. Vanaf eind augustus verschijnt er een nieuw seizoen van de RTL-hit op de televisie. 

Maandagavond

Waar vorig seizoen nog twee uitzenddagen per week had, gaat het nieuwe seizoen elke maandagavond laten zien hoe een stelletje BN’ers zichzelf uithongeren en loodzware proeven doorstaan. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat van start op maandag 29 augustus om 20.30 uur. In eerste instantie zou het seizoen een dag eerder beginnen, maar vanwege de veranderende huizenmarkt komt het programma De Moeite Waard niet op tijd af en gaat dat programma uit het uitzendschema. Om deze reden is de startdatum van het survivalprogramma gewijzigd.

Presentatie-duo

Op dit moment is het nog niet duidelijk welke BN’ers gaan deelnemen aan het bloedstollende programma. Wel is er sowieso een nieuw gezicht in het nieuwe seizoen te zien. Rick Brandsteder neemt het stokje over van Kaj Gorgels, die vanwege een druk schema helaas dit seizoen aan zich voorbij moest laten gaan. Een bekend gezicht dat wel weer terugkomt is Nicolette Kluijver, die de show al sinds 2014 presenteert.

Primetime

Op de andere dagen zijn op primetime de programma’s Opvoeden Doe Je Zo!, I Can See Your Voice, Fout Maar Goud, Holland’s Got Talent, Lego Masters en Weet Ik Veel te zien. Alle dagen, dus ook zaterdag en zondag, worden afgesloten met een talkshow. Vanaf september is Jinek doordeweeks te zien en in het weekend Humberto.

Lees ook: Kan het kwaad om een kopie van je ID mee te nemen op vakantie?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram