Oeh: dit zijn de 21 nieuwe kerstfilms die je nú op Videoland kunt zien

kerstfilms videoland

Om alvast in de feeststemming te komen!

Nu de zomer aan z’n einde komt en de koudere maanden weer voor de deur staan, komt ook de gezellige maand december steeds dichterbij. Heb jij al zin in Kerstmis? Aftellen, want over 79 dagen is het al zo ver. Om alvast in sferen te komen, deelt Videoland maar liefst 21 nieuwe kerstfilms!

21 nieuwe kerstfilms

Het is natuurlijk nooit te vroeg om met kerstfilms te beginnen, en zo dacht Videoland er ook over. Daarom trakteert de streamingdienst zijn kijkers nu op maar liefst 21 (!) gloednieuwe kerstfilms. Pak je warme chocolademelk er maar vast bij, want dit wordt bingen!

Videolandexplosie

“Jij en ik lekker cozy. Kijken wij samen naar de Videolandexplosie?”, vraagt Videoland aan zijn volgers, gevolgd door een hele lijst met kerstfilms. Enne, wij worden nu al he-le-maal excited! Je vindt ze hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Volgers waarderen het kerstaanbod wel

Ook de volgers van Videoland kunnen de lijst met kerstfilms wel waarderen. Zo reageert Ferdi Pool eronder met: “Sooo ready ??? @marvin.wijnans” Anderen reageren eronder met: “We kunnen weer heerlijk genieten”, “Het is weer zover ??”, “Heeeeeeerlijk!!!!!” en “Ik heb wel wat te doen aankomende herfst en winter denk ik ?” Ha! En zo is dat. Zit jij ook voor de buis gekluisterd tijdens de herfst- en wintermaanden? Wij wel!

Lees ook: Wist je dat het koud hebben juist positief is?

Bron: Grazia, Instagram @videolandonline | Beeld: Adobe Stock