Oh nee: Kim keert niet meer terug in Een Jaar Van Je Leven

een jaar van je leven Kim

Na een gesprek met haar moeder en zus besloot de deelneemster om het programma definitief te verlaten

Treurig nieuws voor Kim uit Een Jaar Van Je Leven: de deelneemster keert namelijk niet meer terug in het programma. Al eerder verliet ze het programma tijdelijk nadat ze een zwarte envelop had ontvangen. Hierin stond dat haar vader (die lijdt aan de ziekte MS) een einde aan zijn lijdensweg wil maken.

Brief

Kim kreeg deze week een brief van haar thuisfront waarin stond dat haar vader, die lijdt aan de ziekte MS, heeft besloten niet langer zo door te willen gaan met deze lijdensweg. Ze wilde de beslissing vooral van haar zusje laten afhangen. Als zij liet weten Kim nodig te hebben, zou ze per direct het programma verlaten.

Tijdelijke exit

Toch was er nog een andere optie. Als elke bewoner in zou stemmen met een tijdelijke exit van 48 uur, zou Kim groen licht krijgen. En dat is natuurlijk ook gebeurd. Toch liet ze voor haar tijdelijk vertrek wel weten dat als haar familie haar nodig zou hebben, ze definitief het programma zou verlaten.

Vriend

Echter was haar vertrek uiteindelijk van korte duur. Het duurde namelijk nog geen uur voordat Kim alweer terug was. Na een gesprek met haar moeder en zus besloot Kim dat ze niet meer terug zal keren in Een Jaar Van Je Leven.

Toch laat ze één belangrijk persoon achter in de loods, namelijk haar vriend Jeffrey. Ze maakt hem dan ook duidelijk dat ze op hem zal wachten in de buitenwereld. Jeffrey barstte in tranen uit en liet weten dat hij niet wist of hij nog lang zal blijven. Toch probeerde Kim dat idee meteen uit zijn hoofd te praten. ‘Doorzetten’, maakte ze hem duidelijk.

Lees ook: Zien: Boer Zoekt Vrouw kondigt start nieuwe seizoen aan met teaser-foto

Bron: Love Reality | Beeld: