Oh no: Big Brother-Basiri wil het programma mogelijk verlaten

Basiri vroeger

‘Ik dacht dat ik me eruit zou kunnen krijgen’, aldus Basiri

Leven in een Big Brother-huis met complete vreemdelingen, voor een onbepaalde tijd, én zonder enig contact met de buitenwereld is moeilijk. Zo heeft ook Basiri het erg zwaar. Hij zit er al vanaf dag een in, maar begon zijn avontuur wel op een bijzondere manier. Zo was hij de enige zonder duopartner en kwam hij daardoor in de mirror room terecht in zijn eentje. Enne, nu we al iets verder in het programma zitten, heeft hij het er nog steeds moeilijk mee, waardoor hij twijfelt om naar huis te gaan.

Moeilijke periode

Momenteel verblijft Randy in het Safe House. Dezelfde plek waar ook Basiri in zijn eentje zat. Echter, maakt Basiri zich zorgen om Randy. Zo is hij bang dat hij zich gaat vervelen, iets wat hij maar al te goed weet in dat huis. Die eenzaamheid heeft dan ook echt iets losgemaakt bij Basiri, waardoor hij het erg moeilijk heeft. Doriana merkt het op en vraagt hem of hij het moeilijk heeft, waarop hij antwoord met: “Ja, ik wil naar huis.”

Naar huis?

“De mirror room heeft mij gepakt”, legt hij uit aan Doriana. “Ik dacht dat ik me eruit zou kunnen krijgen. Ik vind het jammer voor het avontuur, maar ik heb het langer volgehouden. Ik had daar in de mirror room al gezegd dat ik eruit ging. Ik dacht dat ik alles weer op zou pikken, maar ik ben een man van ritme. Ik wist dat ik het moeilijk ging hebben…” Hm, gaat Basiri dan ook daadwerkelijk de stap nemen om het Big Brother-huis te verlaten? Wij zijn erg benieuwd.

Lees ook: Wilders, Yesilgöz en Van der Plas vandaag weer in gesprek, wederom zonder Omtzigt

Bron: Love Reality | Beeld: Big Brother