Oh no: Justin Timberlake gearresteerd

Justin Timberlake

De zanger is gearresteerd wegens rijden onder invloed

Justin Timberlake is dinsdagnacht gearresteerd in Long Island, New York. Volgens CBS News zou de zanger hebben gereden onder invloed. Tevens zou de zanger een stopteken genegeerd hebben én op de verkeerde weghelft hebben gereden. 

Gearresteerd

Justin Timberlake zou dinsdag in de nachtelijke uren zijn gearresteerd, nadat hij reed onder invloed. Naar verwachting zal de zanger later op dinsdag nog worden voorgeleid. “Hij was met vrienden uit eten geweest en werd kort na middernacht aangehouden”, zegt een bron tegen Daily Mail.

Ook entertainmentwebsite TMZ zegt van bronnen te hebben gehoord dat de zanger maandagavond in een hotel heeft gegeten met vrienden. Justin zou na het diner in zijn auto zijn gestapt, vermoedelijk met alcohol op. De politie zelf heeft de reden van de arrestatie nog niet bevestigd.

World Tour

Momenteel zit Justin midden in zijn wereldtournee. Aanstaande vrijdag en zaterdag geeft de zanger twee concerten in Chicago. Of hij tegen die tijd alweer op vrije voeten is, moeten we nog maar afwachten.

Justin Timberlake komt met The Forget Tomorrow World Tour ook nog naar Nederland. Op donderdag 15 augustus staat hij in de Ziggo Dome te Amsterdam. In totaal geeft de zanger dertien shows in acht verschillende landen. Behalve aan Nederland brengt hij ook een bezoek aan Polen, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Denemarken, Zweden en Frankrijk.

Lees ook: Fan van Boer zoekt Vrouw? Dan vind je dít nieuwe programma ongetwijfeld ook leuk

Bron: Grazia, RTL Boulevard, LINDA, CBS News, ANP | Beeld: NL Beeld