Opgelet! Hier tank je vandaag voor een prikkie

tank

Je betaalt hier niet meer dan 1,20 euro per liter

Wie onlangs nog heeft getankt zal zich vast even achter de oren hebben gekrabd. De prijzen voor een liter benzine zijn de laatste dagen namelijk flink opgelopen. Zo kun je eigenlijk nergens meer onder de 2 euro per liter tanken. Behalve vandaag, want een aantal tankstations in Nederland hebben een speciale actie.

Prijsstijging

De snelle prijsstijging van brandstof heeft te maken met de steeds hogere olieprijzen. Dat betekent slecht nieuws voor mensen aan de pomp. De prijs van een liter benzine is inmiddels al gestegen naar 2,347 euro per liter. Zelfs voor een liter diesel betaal je tegenwoordig al meer dan 2 euro. Naast de stijgende olieprijzen heeft ook de oorlog in Oekraïne invloed op de brandstofprijzen in Nederland. De extreem snelle prijsverhogingen zijn dan ook al bijna twee weken gaande. Dat zorgde soms voor lange rijen bij tankstations, waar mensen nog snel ‘goedkope’ brandstof willen inslaan. Die lange rijen zullen ze vandaag bij TinQ al helemaal merken.

Actie

Het bedrijf heeft namelijk een speciale jubileumactie en kondigt op social media aan dat je bij een aantal van hun pompen kunt tanken voor een prikkie. Zo betaal je voor een liter benzine maar 1,171 euro en voor een liter diesel maar 0,86 cent! Je moet hiervoor wel op tijd zijn, want de actie geld maar voor een bepaalde tijd en bij een bepaald aantal stations. Gisteren begon de actie al en kon je in Venray, Kampen, Ospel en in Veenendaal voor een klein prijsje je tank vullen. En vandaag tank je goedkoop in Waalwijk, Drachten, Heerenveen en Berkel en Rodenrijs.

  • Waalwijk, Havenweg van 10:00 tot 11:00
  • Drachten, Janssenlaan van 11:00 tot 12:00
  • Berkel en Rodenrijs, Celsiusstraat van 13:00 tot 14:00
  • Heerenveen, Kattebos van 14:00 tot 15:00

De actie geldt nog tot en met 13 maart. Iedere avond maakt TinQ bekend wanneer je waar goedkoop kunt tanken. Houd de Facebook-pagina van het bedrijf dus goed in de gaten en houd rekening met lange files!

Lees ook: Hier vind je het goedkoopste tankstation van Nederland

Bron: Libelle | Beeld: Facebook, Unsplash