Opgelet! Tóch nog een beetje zomer dit weekend

zomer

Ruim je zonnebril nog niet op!

We hopen allemaal op een warme nazomer, maar die lijkt verder weg dan ooit. Tot nu! Want het lijkt erop dat het dit weekeinde toch echt warmer gaat worden. Eindelijk! We moeten deze week nog door een paar grijze dagen heen, maar daarna worden we (hopelijk) beloond met 25 graden! 

Nazomer

Zo’n warme nazomer is natuurlijk heerlijk. We kunnen voor de laatste keer de zomerkleding uit de kast trekken en kunnen lekker veel buiten zijn. De afgelopen weken leek het er niet op dat we zo’n nazomer zouden krijgen, maar het lijkt er dit weekend dan toch echt van te komen. Zaterdag wordt het in het zuiden zo’n 24 graden met af en toe wat bewolking. In het binnenland wil de zon er zaterdag nog niet echt doorheen komen, maar dat is zondag wel anders.

Warm

Zondag wordt het in het hele land namelijk overwegend zonnig. Het wordt tussen de 22 en 26 graden. Heerlijk nazomerweer dus! En ook na het weekend is de zomer nog niet helemaal voorbij. Volgende week zal de zon zich namelijk ook nog een aantal keer laten zien en wordt het tussen de 23 en 27 graden. Dus, haal die barbecue maar weer uit de schuur en ruim je tuin of balkon op. Genieten maar!

Lees ook: Het weer in september: krijgen we nog een mooie nazomer?

Bron: Linda | Beeld: Pexels