Opnames in Hollywood hervat na wekenlange stilte

Goed nieuws voor de liefhebber van Amerikaanse film en televisie

Eindeloze herhalingen op TV en geen uitzicht op een nieuw seizoen van je favoriete serie: door de coronacrisis lagen de tv-opnames wereldwijd wekenlang stil. Gelukkig is er nu goed nieuws voor de liefhebbers van Amerikaanse film en televisie. In Hollywood mogen de opnames namelijk binnenkort weer van start gaan, waardoor we dit jaar tóch nog nieuw materiaal te zien kunnen krijgen.

Maatregelen 

Uiteraard is ook in Hollywood niet alles bij het oude gebleven in dit roerige jaar. Door de coronacrisis lagen de opnames van veel films en televisieseries wekenlang stil en heeft de industrie een paar flinke klappen gekregen. Vanaf 12 juni mag de draad weer worden opgepakt, maar alleen onder strikte voorwaarden. Zo mogen er niet te veel mensen aanwezig zijn en moet iedereen op de set op het virus zijn getest. Er gelden strikte hygiënevoorschriften, dus ook filmsterren ontkomen niet aan het keer-op-keer handen wassen.

Weer van start

Hoewel de toekomst van tv en film er nu weer wat rooskleuriger uitziet, moeten we nog even geduld hebben. Naar verwachting gaan niet alle film- en televisieproducties direct weer van start. Waarschijnlijk zullen de producenten in Hollywood zich vooral bezighouden met het maken van nieuwe seizoenen die vanaf september weer op de buis komen. We moeten voorlopig dus nog even volhouden met wat er nu op Netflix is te vinden.

Lees ook: Goed nieuws voor GTST-fans: opnames van de soap worden in juni hervat

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Unsplash