Oud-wielrenner Lance Armstrong is voor de tweede keer getrouwd

lance-armstrong

Hij gaf ‘zijn’ Anna het jawoord

Oud-wielrenner Lance Armstrong is deze week voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt. Hij trouwde met zijn grote liefde Anna Hansen, met wie hij al veertien jaar samen is.

Beste dag ooit

Armstrong deelde op Instagram een bericht waarin hij vermeldde dat hij met Anna getrouwd is. De twee zijn sinds 2008 samen en hebben twee kinderen. Het huwelijk vond plaats in Frankrijk. “Beste. Dag. Ooit. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven”, schrijft Armstrong bij een reeks foto’s van de bruiloft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lance Armstrong (@lancearmstrong)

Steun en toeverlaat

“Het was ook zo speciaal om onze kinderen erbij te hebben. Het was een avond vol gelach en flink wat tranen van blijdschap”, aldus Armstrong. Hij vertelt erbij dat Anna de afgelopen jaren zijn steun en toeverlaat is geweest en dat hij trots is op het koppel dat ze zijn geworden. Vermoedelijk doelt hij met de tekst op het feit dat hij in 2012 zijn Tour de France-titels kwijtraakte vanwege dopinggebruik.

Het is voor Armstrong niet de eerste keer dat hij in het huwelijksbootje stapt. Hij was van 1998 tot 2003 al getrouwd met schrijfster Kristin Richard, met wie hij drie kinderen heeft. Ook was hij tussen 2005 en 2006 verloofd met zangeres Sheryl Crow.

Lees ook: Zien: Frans Duijts showt beachbody op vakantie

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress, Instagram Lance Armstrong