Ouders laten baby achter op luchthaven Tel Aviv en checken zelf wel in

baby vliegveld

Het stel vond een extra ticket voor hun kind te duur

Medewerkers van de luchthaven op Tel Aviv stonden met open mond te kijken toen Belgische ouders incheckten op het vliegveld, maar hun kind achterlieten. De ouders zouden geweigerd hebben om extra te betalen voor hun kind, en lieten de baby daarom achter.

Extra betalen

Twee Belgische ouders vlogen vanuit Tel Aviv naar Brussel met RyanAir. Bij de check-in werd hen gevraagd om 25 euro extra te betalen voor hun kindje, die ze op schoot mochten houden tijdens de vlucht. Dit vond het stel echter te duur en ook voor een extra stoel wilden ze niet betalen, zo melden de Jerusalem Post en Daily Mail. De ouders zouden hierna ruzie hebben gekregen en zonder hun kindje naar de veiligheidscontrole en gate zijn gegaan.

Ouders aangehouden

Medewerkers van RyanAir bleven in shock achter toen de ouders hun kind achterlieten.. “Alle medewerkers waren geschokt, zoiets hebben we nog nooit meegemaakt. We konden niet geloven wat we zagen”, zegt de baliemanager van Ryanair. Zijn baas vertelt aan de Britse krant Metro dat de ouders nog op tijd zijn tegengehouden op het vliegveld. “De passagiers die van Tel Aviv naar Brussel wilden vliegen, verschenen bij de balie zonder een ticket voor hun kind. Vervolgens lieten ze het kind achter bij de balie en gingen zelf verder door de security. Ons personeel heeft toen de beveiliging van het vliegveld opgeroepen. De ouders zijn toen een halt toegeroepen. Nu is het een zaak van de lokale politie.” Of het stel een straf opgelegd krijgt, is nog niet bekend.

Lees ook: Lange Frans schuldig bevonden aan mishandeling

Bron: Linda, AD | Beeld: iStock