Oeh: Pathé opent privébioscoop!

Wie neem jij mee?!

Stel je voor dat je de nieuwste films in een eigen ruimte kunt bekijken met bijvoorbeeld je geliefde of een groepje vrienden. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar is nu toch echt realiteit. Pathé heeft namelijk een spannende aankondiging gedaan. De bekende bioscoopketen staat op het punt om de deuren te openen van een echte privébioscoop, waardoor filmfanaten een geheel nieuwe beleving kunnen ervaren.

Nieuwe vestiging

Op donderdag 9 november opent Boutique-bioscoop ‘The(Any)Thing‘  haar derde vestiging bij Pathé Ypenburg in Den Haag. Hier wordt een intieme bioscoopervaring aangeboden die je volledig naar eigen wens kunt invullen. En dan is er nog een grappig feitje: dit is ’s werelds eerste on-demand-bioscoop. Een primeur om enthousiast over te zijn, toch? Bij The(Any)Thing heb je de vrijheid om je eigen film te kiezen, of het nu de nieuwste kaskraker is of een tijdloze klassieker. Verder kun je jezelf natuurlijk zoals gebruikelijk trakteren op je favoriete drankjes en snacks. De tickets zijn nu verkrijgbaar via The(Any)Thing – Pathé. Hoe leuk?!

Prijzen

Deze exclusieve privébioscoopervaring kun je al vanaf €49 beleven in een tweepersoonsruimte en voor €99 huur je de vijfpersoonsruimte. Maar dat is nog niet alles! Naast deze geweldige ervaring kunnen gasten ook hun keuze maken uit een gevarieerde menukaart met koude en warme snacks. Deze zijn eenvoudig te bestellen via een handige app en worden vervolgens in de privézaal geserveerd. Over luxe gesproken!

Voor ieder wat wils

De nieuwe locatie bij Pathé Ypenburg heeft in totaal zes zalen. Vijf van deze zalen zijn speciaal ontworpen voor twee personen en één zaal biedt plaats aan maximaal vijf personen. Dus of je nou zin hebt in een knusse datenight, of een gezellig avondje met vrienden, er is voor ieder wat wils! Wat deze privé-bioscopen ook uniek maakt, is hun opvallende ontwerp, geavanceerde beeld- en geluidstechnologie. Daarnaast krijg je de vrijheid om zelf de film te selecteren. Enne, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees ook: De ijsklontjes van de McDonald’s gaan viraal op TikTok om déze reden

Bron: Beautify | Beeld: Pexels