Patty Brard viert haar 70ste verjaardag met heuse Panter Party

Patty Brard

Jij kunt erbij zijn!

Patty Brard wordt volgend jaar 70 en dat laat de diva niet zomaar aan zich voorbij gaan. Ze liet vandaag weten op 15 maart 2025 Patty’s Panter Party in de Ziggo Dome in Amsterdam te organiseren.

Mijlpaal

Zeg je Patty Brard, dan zeg je panterprint. En dus nodigt de presentatrice heel Nederland uit om volgend jaar haar verjaardag te vieren tijdens de Patty’s Panter Party in Amsterdam. “Heel veel mensen vragen al aan mij wat mijn plannen zijn voor mijn 70e verjaardag op 25 maart 2025, terwijl ik nu nog 69 moet worden. Nu is 70 natuurlijk wel een mijlpaal en iedereen weet ook dat ik vind dat het leven elke dag gevierd moet worden”, vertelt Patty.

Patty kwam op het idee om het feest te organiseren door de Videoland première van de serie PATTY, waarin haar leven nagespeeld wordt. Iedereen was toen gekleed met een ‘touch of panter‘. “En toen wist ik het zeker: ik geef volgend jaar mijn eigen Panterfeest waar iedereen bij kan zijn”, aldus de diva.

“Omdat ik nou eenmaal van groots en meeslepend houd, heb ik de coolste venue van Nederland uitgekozen om mijn verjaardagsfeest met al mijn pantervrienden en -vriendinnen te kunnen vieren”, vervolgt ze. “Ik heb de soundtrack van mijn leven samengesteld en ik weet zeker dat zowel oudere als jonge panters daarop uit hun dak gaan.”

Artiesten

Tijdens Patty’s Panter Party zullen verschillende artiesten optreden die Patty’s leven in de afgelopen vijftig jaar hebben gepasseerd. Roxeanne Hazes, Anita Meyer en Robin S. zijn de eerste namen die bekendgemaakt zijn. “De overige namen gaan we de komende maanden bekend maken en geloof me, daar zitten grote verrassingen bij”, aldus Patty.

Soundtrack

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Patty speciaal voor het evenement een themanummer gemaakt. ‘Panter Feest’ kun je hier luisteren. De kaartverkoop voor het feest is al begonnen, dus enige haast met bestellen is niet overbodig. Wij maken ons vast klaar voor een avond vol panter, glitter & glamour!

Lees ook: Ewout Genemans onthult nieuwe gezichten Bureau Maastricht

Bron: Beau Monde, Triple P Entertainment | Beeld: NL Beeld