Patty Brard zal huwelijk dochter Priscilla voltrekken

Patty Brard

Voor de speciale dag van haar dochter mag Patty zich BABS noemen.

In september stapt Patty Brard haar dochter Priscilla in het huwelijksbootje, en voor deze bijzondere dag kwam haar dochter met een prachtig verzoek. Ze heeft haar moeder namelijk gevraagd om het huwelijk te voltrekken als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Bruiloft

Hoe geweldig is het om als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) het huwelijk van je dochter te mogen voltrekken? Patty Brard krijgt binnenkort de kans. Samen met de vader van Priscilla zal ze een belangrijke rol vervullen tijdens de bruiloft. “Haar vader geeft haar weg, ik trouw hen als BABS!”, vertelt Patty aan het ANP, na berichtgeving van De Telegraaf. “We zijn allemaal heel erg blij en kunnen niet wachten tot het september is! Hoewel de voorbereidingen natuurlijk ook zo gezellig zijn!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Trotse moeder

Patty voelt zich ontzettend vereerd dat ze het huwelijk van de twee mag voltrekken. Eerder liet ze via Instagram al weten dat haar dochter gaat trouwen. Met een prachtig portret van het verliefde stel laat ze weten hoe trots ze op haar dochter is. “Ja hoor! Nu al het beste nieuws van ’t jaar! Zij die nooit wilde trouwen, gaat ’t toch doen! Wat een geluk dat jullie elkaar gevonden hebben! In tijden heb ik je niet meer zo horen lachen lieve Pris! De lol en vooral de wederzijdse liefde spat van jullie af! We gaan er een onvergetelijke dag van maken met elkaar, ik ben super vereerd met de taak die mij door jullie is toebedeeld! Ik hou heel veel van jullie”, luidt het bij de post. Ahw!

Lees ook: Zus van Roy Donders heeft moeilijke periode achter de rug

Bron: RTL Boulevard, Instagram @pattybrard | Beeld: NL Beeld, Instagram @pattybrard