Pauline Wingelaar bezoekt waarzegster in Chateau Meiland VIPS

Pauline Wingelaar waarzegster

‘Ik krijg er kippenvel van’

Chateau Meiland VIPS is in volle gang en het is echt genieten geblazen. Zo komen er elke week twee BN’ers langs om te verblijven in Code Rosé – het pension van de Meilandjes. Dit keer was dat onder anderen Pauline Wingelaar, die met Montana en Erica naar een waarzegster gaat.

Dekentje

Allereerst zien we hoe gastheer Martien vol trots de logeerkamer aan Pauline showt. “Wat enig”, reageert ze. Dan vraagt hij aan de Echte Gooische Moeder of ze ook iets persoonlijks mee heeft genomen van thuis. Pauline pakt vervolgens een dekentje uit haar tas en laat het aan Martien zien. Ze vertelt: “Ik heb een stilgeboren dochtertje gehad. Dit is het dekentje waar mijn dochtertje in heeft gelegen. Dus dit heb ik altijd graag bij me als ik alleen ben. Zij is mijn beschermengeltje.”

Autorit

Hoewel Pauline veel verdriet heeft gehad van het verlies van haar dochtertje, zou ze het liefste nog een kindje willen. Montana en Erica besluiten daarom om haar mee te nemen naar een waarzegster, die een spirituele blik op haar toekomst kan werpen. Tijdens de autorit onderweg naar de waarzegster, vertelt Pauline: “Ergens ben ik angstig voor nog een baby, maar diep in mijn hart zou ik graag nog een baby willen mogen krijgen.”

Eenmaal aangekomen bij de waarzegster, laat Pauline weten dat ze best wel heel zenuwachtig is. Ze wordt gelijk gerustgesteld door de vrouw. “We gaan geen enge dingen doen, het wordt alleen maar hartstikke leuk”, zegt ze.

Toekomst

Het bezoek is vooral gericht op de toekomst van Pauline’s gezin, dat nu bestaat uit haarzelf, haar man en haar twee zoontjes. Allereerst weet de waarzegster te vertellen dat er ‘vertrouwen is in een nieuw begin’. “Maar je zit nog in een afsluiting en dat heeft met een gemis en een verlies te maken”, voegt ze daaraan toe.

Vervolgens is de waarzegster benieuwd of Pauline haar dochtertje wel eens om zich heen voelt, waarop Pauline bevestigend knikt. “Ze komt gewoon terug”, zegt de waarzegster dan. Erica en Pauline kijken elkaar verbaasd aan. “Ik voel het zieltje om jou heen hangen, maar ik voel ook dat ze weer terugkomt. Ik krijg er kippenvel van. In mijn hoofd word ik er dizzy van.”

Vanaf dat moment houdt Pauline het niet meer, ze laat haar tranen vloeien en zegt: “Ik ben altijd heel stoer en ik kan er goed over praten. Maar het verdriet heb ik in bed als ik alleen ben.”

Lees ook: Mariska Bauer praat openhartig over de impact van haar herseninfarct

Bron: Grazia, Chateau Meiland VIPS, LINDA. | Beeld: NL Beeld 

Array