Peter Gillis komt met een kerstspecial op SBS6

Peter

Vier Tweede Kerstdag met de familie Gillis

Omdat de familie Gillis binnenkort uit de villa in Neerpelt moet verhuizen, heeft Peter Gillis besloten dit jaar groots uit te pakken met kerst. Dit doet hij door middel van een kerstspecial op zender SBS6. De kerstspecial van Peter Gillis moet volgens een persbericht genoemd op RTL Boulevard ‘Onvergetelijk en groots’ worden. 

Laatste kerst

De Ooststappen-baas en zijn familie gaan verhuizen naar een nieuw optrekje. Omdat dit betekent dat zij voor de laatste keer kerst vieren in hun huidige paleis, wilde miljonair Peter Gillis de feestdag dit jaar uitgebreid vieren. Het persbericht op RTL Boulevard stelt: “Het is de laatste kerst in de villa in Neerpelt. Peter heeft bedacht dat die onvergetelijk en groots moet worden. Inclusief metershoge nepbomen, verlichting, een sneeuwmachine, een arrenslee en een heuse ijsbaan in de voortuin.”

Die ijsbaan is inmiddels geopend. Fans van de reality-ster kunnen langskomen in ‘Gillis Winter Wonderland’ om in de voortuin van de villa een rondje te schaatsen. Ook vindt Gillis dat het tijd is voor een ‘kerstfamilieweekend’ en zal er een kerstclip opgenomen worden met de hele Massa is kassa-familie. Voor fans van de realityshow wordt het op Tweede Kerstdag dus niet alleen genieten van lekker eten, maar ook van Kerst met de Familie Gillis op SBS6.

Meer tv-inspiratie

Mocht je met de feestdagen nog wat kijkinspiratie willen dan kun je op kerstavond kijken naar Kerst met de familie Meiland. Op eerste kerstdag zal er een kerstspecial van De Alleskunner VIPS uitgezonden worden en op Oudjaarssdag zal er een speciale aflevering van Vandaag Inside te zien zijn met aansluitend een Oudejaarsaflevering van Ik hou van Holland. Zo hoef jij je tijdens kerst en oud en nieuw niet te vervelen.

Lees ook: Nicol Kremers is gehoord in mishandelingszaak Peter Gillis

Bron: AD, RTLBoulevard, Nieuwsblad | Beeld: BrunoPress