Pijnlijke val voor Gerard Joling: ’twee ribben gekneusd’

Gerard Joling

Au!

Pech voor Gerard Joling, want de zanger heeft een pijnlijke val gemaakt. In zijn vlog op YouTube vertelt Gerard over de val, waardoor hij als gevolg twee ribben heeft gekneusd. Au!

Gekneusde ribben

“Ik ben van de week op een tafeltje gevallen. De rechter zijflank omdat ik iets wilde pakken en toen gleed ik uit”, vertelt Gerard in zijn vlog. Het moet een behoorlijke val zijn geweest, want Gerard heeft namelijk twee ribben gekneusd. “Lekker belangrijk. Ik weet dat er veel ergere dingen zijn, maar het is zo pijnlijk”, aldus Gerard.

Veel pijn

Dat Gerard veel pijn heeft mag duidelijk wezen, hij slikt dan ook een hoop pijnstillers om de pijn tegen te gaan. “Ik heb nu diclofenac geslikt, ibuprofen en paracetamol, in de hoop dat ik er doorheen kom,” vertelt hij. Gerard is behandeld door een fysiotherapeut, in de hoop dat het snel beter wordt. “Ik wacht het af, maar het is eerder beroerder dan beter”, vertelt de zanger.

Oei, we wensen Gerard veel beterschap!

Eigen reallifesoap

Gelukkig deelde Gerard eerder al goed nieuws, want in De 538 Middagshow bevestigde hij dat zijn eigen reallifesoap op televisie komt. “Het gaat wel door”, vertelde hij daar. Wanneer of op welk tijdslot de reallifesoap te zien is, is nog onbekend. De opnames zijn al druk bezig, hij vertelde dan ook dat er al veel leuke dingen zijn opgenomen. “Er komt nog veel meer leuks aan. Het wordt gieren, het wordt lachen, maar ook heel mooi, denk ik.” Dat klinkt precies zoals we van Gerard gewend zijn!

Het management van Gerard heeft aan Shownieuws bevestigd dat Gerards realityserie er echt gaat komen. Ook zij geven aan nog niet te weten wanneer de show te zien is, maar dit wordt later dit jaar nog bekend gemaakt.

Lees ook: Fred van Leer heeft het weekend doorgebracht in het ziekenhuis

Bron: YouTube Gerard Joling, Tips en Weetjes archief | Beeld: NL Beeld