Presentatoren RTL Boulevard blikken terug op de heftige periode

rtl-boulevard-blikt-terug

Het was de eerste keer ooit dat een aflevering van RTL Boulevard niet uitgezonden werd

De rust is weer teruggekeerd in de studio van RTL Boulevard. De studio moest dit weekend ontruimd worden vanwege een extreme dreiging. Zo werd er vermoeden dat iemand met een raketwerper op de studio wilde schieten. Hierdoor ging het programma in het weekend niet door. In de nieuwste aflevering, die vanaf een geheime locatie in Hilversum is opgenomen, blikken de presentatoren terug op de heftige periode. 

Vreemd en eng

Presentatrice Vivienne van den Assem was aanwezig toen zaterdag de repetities abrupt beëindigd werden vanwege de dreiging. Ze vertelt in RTL Boulevard: “Wij hebben altijd voorafgaand aan onze uitzending een repetitie, en toen kregen we bericht dat er een ernstige dreiging was richting het pand, en dat we dat zo snel mogelijk moesten verlaten. Ik kan je zeggen dat dat wel een vreemd en eng bericht was. Iedereen was heel alert en met de gebeurtenissen van eerder die week was er toch al een beladen sfeer in de studio.”

Dagje rust

Luuk Ikink legt ook uit waarom het programma zondag niet door ging. Volgens hem had het team er namelijk bewust voor gekozen om de medewerkers een dagje rust te gunnen. “We hebben toen met elkaar gezegd: we hebben even een korte pauze nodig om op adem te komen. Het was al zo veel en wat er zaterdag nog bij kwam.” Hiermee blikt hij terug op de aanslag van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die afgelopen dinsdag is gebeurd vlak buiten de studio van RTL Boulevard.

Zenuwachtig

Op Twitter gingen er veel berichten rond over de speciale uitzending van RTL Boulevard. Zo viel het iemand op dat de presentatoren erg zenuwachtig leken. Ook waren er veel steunbetuigingen voor de presentatoren en het team. Zo zegt iemand: “Veel respect voor het RTL Boulevard-team. Wat een week hebben zij gehad en ze staat er weer! De emotie is te zien en die is echt en oprecht. Mooi om te zien. Sterkte mensen!”

Lees ook: Kijkers in tranen na emotionele RTL Boulevard-aflevering

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill