Radio-dj’s op Qmusic mogen week lang geen ‘misschien’ zeggen

qmusic

Het radiostation kondigde vanochtend een nieuwe challenge aan

Tijdens de ochtendshow van Mattie & Marieke op Qmusic vanochtend werd bekendgemaakt dat de radio-dj’s vanaf aanstaande maandag een lastige challenge aangaan: een week lang mogen ze dan het woord ‘misschien’ niet meer zeggen. 

Het Verboden Woord

De uitdaging is onderdeel van het nieuwe radiospel dat vanaf maandag begint: Het Verboden Woord. Luisteraars konden kiezen uit drie woorden: ‘precies’, ‘misschien’ en ‘bijvoorbeeld’. Het woord ‘misschien’ heeft uiteindelijk dus gewonnen. Een week lang moeten alle radiopresentatoren dat woord vermijden. Wanneer iemand zich toch schuldig maakt aan het uitspreken van het verboden woord, kunnen luisteraars dat melden via de rode knop in de Qmusic-app. De oplettende luisteraar die dit meldt en hierdoor live op de radio komt, wint 500 euro.

Challenge

De challenge loopt van maandag 8:00 uur en vrijdag 18:00 uur, en geldt voor alle dj’s en sidekicks. Nieuwslezers, bellers en studiogasten hoeven niet mee te doen aan de uitdaging. En goed om te weten: de ‘misschiens’ in liedjes en reclames tellen niet mee. Er wordt goed bijgehouden wie van de dj’s het ‘goed’ doet en bij wie het verboden woord er toch vaak uitschiet. We zijn benieuwd hoe het de Q-dj’s zal afgaan!

Lees ook: B&B Vol Liefde België vanaf deze week te zien op Videoland

Bron: AD | Beeld: NL Beeld