Restaurant Jandino Asporaat na paar dagen alweer dicht voor verbouwing

jandino

Jandino werd enorm verrast door de drukte

Afgelopen woensdag opende Jandino Asporaat zijn restaurant, FC Kip, in het centrum van Rotterdam. Echter, het restaurant is nog geen week open, of het moet alweer sluiten voor een verbouwing. Jandino legt uit waarom.

Erg druk

FC Kip kenden we natuurlijk al door de De Dino Show en de Bon Bini Holland-filmreeks, maar nu is het restaurant ook in real life te bezoeken! Sinds de opening van het restaurant heeft Jandino niets anders dan drukte meegemaakt in zijn restaurant. Juist daarom heeft de comedian ervoor gekozen op een paar aanpassingen in het restaurant te maken.

“De zaak is duizend vierkante meter, met 271 zitplaatsen en daarbij een enorme keuken. Dus ja, wij hadden veel mensen verwacht, maar niet deze aantallen”, schrijft Jandino op Instagram. “Wij waren overrompeld door het mega succes van de eerste dag en dachten dat het op dag 2 gewoon weer normaal zou zijn, maar niets is minder waar.

Verbouwing

“Uit alle hoeken van Nederland en België komen mensen massaal naar Rotterdam om FC Kip te zien en proberen. De vraag is zo groot, de rijen zo lang, dat wij pas een week open zijn en nu alweer moeten gaan verbouwen. Dit is gekkenhuis!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat)

De keuken wordt een stukje groter, er komen meer ovens, grillplaten en frituurpannen. Ook zal Jandino meer personeel meenemen. “Alles om jullie nog beter te kunnen bedienen”, zegt hij. “Vanaf donderdag 11:00 staat ons team weer klaar om jullie te bedienen. Mocht het dan alsnog te druk blijven, dan gaan we heel misschien stiekem dromen over het openen van een 2de locatie!”

Lees ook: Douwe Bob reageert op geruchten rondom incident: ‘Is niet waar’

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram