Roxeanne Hazes trakteert fans met nieuwe muziek op 30ste verjaardag

Roxeanne

‘Vanaf nu is Ik Ben Vrij niet meer van mij alleen’

Roxeanne Hazes mag vandaag dertig kaarsjes uitblazen. En onder het mom van: ‘wie jarig is trakteert’, heeft de zangeres een prachtige traktatie voor haar fans. De Hazes-telg brengt vandaag namelijk nieuwe muziek uit!

Nieuw nummer

“Ik trakteer vandaag, op mijn 30ste verjaardag, op een nieuw liedje”, begint Roxeanne haar bericht op haar Instagram-account. “Ik Ben Vrij is nu overal te beluisteren.” Bij het bericht deelt ze de waanzinnige videoclip, die tijdens haar afgelopen tour is opgenomen. “De beelden zijn geschoten tijdens de afgelopen tour waar we het nummer al live uitprobeerden. De reacties waren zo mooi dat ik vond dat hij vóór de februari-tour de wereld in moest. Op die manier kunnen we hem tijdens de concerten samen zingen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ?? (@roxeannehazes)

Roxeanne heeft het nummer samen met Kraantje Pappie, Yoris Wart en Clifford Goilo geschreven, mensen die ze ook even benoemt in haar bericht. “Dit nummer schreef ik met @kraantjepappie @yoriswart en @clifforgoilo op zo’n dag dat alles even perfect in elkaar grijpt en er iets extra bijzonders ontstaat. Ik koester dat soort momenten en ben heel blij dat ik met zulke fijne en goede mensen mag werken.”

Reacties

Ook in de reacties spreken vrienden en fans hun enthousiasme uit over het nieuwe nummer van de Hazes-telg. “Prachtig!!! En van harte gefeliciteerd”, reageert Dionne Slagter. “Nice! En gefeliciteerd!”, schrijft zangeres Lisa Loïs. Anderen reageren met: “Geweldig Roxeanne!”, “Wow! Ja echt mooi” en “Gefeliciteerd. Prachtig!!!”

 

Lees ook: Oei: roast Famke Louise is slechtst bekeken editie ooit

Bron: Instagram (roxeannehazes) | Beeld: BrunoPress, Instagram (roxeannehazes)