Sabeau blikt terug op Big Brother-avontuur: ‘Intens was die zeker’

Big Brother

‘Een van de mooiste momenten was dat ik mezelf tegen ben gekomen’

In Big Brother waren we getuige van hoe Sabeau het programma – helaas voor haar – moest verlaten. De deelneemster kreeg te weinig stemmen van het publiek. In een online video van RTL reageert ze nu op haar exit, en blikt ze terug op een ‘prachtig avontuur’. 

Haarzelf tegenkomen

Sabeau lijkt niet bepaald verdrietig om haar verplichte vertrek uit het Big Brother-huis. “Ik heb het hele avontuur als een prachtig, intens avontuur mogen ervaren”, aldus een opgewekte Sabeau. Het mooiste moment tijdens haar deelname? “Een van de mooiste momenten was dat ik mezelf ben tegengekomen.” Ook de connecties die ze met mensen heeft gelegd vindt ze heel bijzonder. “Je hebt mensen voor het leven”, zegt ze.

Trots

Sabeau is naar eigen zeggen niet teleurgesteld dat haar medebewoners haar hebben genomineerd. “Het is een blijft een spel”, aldus de brunette. Op de vraag waar ze trots op is reageert Sabeau: “Dat ik dicht bij mezelf ben gebleven. Hoe je het wendt of keert, ik denk dat de reden dat ik me nu goed voel is omdat ik dicht bij mezelf ben gebleven. Anders had ik me nu absoluut anders gevoeld.”

Ook heeft Sabeau nog een advies voor de bewoners die ze achter zich heeft gelaten. “Blijf je pure zelf. Blijf eerlijk. Blijf rechtvaardig. En dan komt het allemaal goed”, zegt ze.

Kijkersvragen

Tot slot beantwoordt Sabeau nog een aantal kijkersvragen. Zo vraagt iemand wie ze het meeste gaat missen uit het Big Brother-huis. “Ik ga heel veel mooie mensen missen. Zoals een Dilano, een Randy, een Tyron, een Doriana, Glen. (…) Ik ga heel veel mensen missen.”

Kijker Marion vraagt was ze het eerst gaat eten als ze thuiskomt, waarop Sabeau reageert: “Wat ik het eerst ga eten als ik thuiskom, is iets met Zaanse mayo.” Naar eigen zeggen heeft ze tijdens haar deelname aan Big Brother gewacht op een emmer van ‘dat gouden spul’.

Dilano

Maar waar we natuurlijk het meest benieuwd naar zijn, is haar ontluikende romance met Dilano. Een nieuwsgierige kijker is benieuwd of ze daar alleen vriendschap in ziet, of toch meer. “Voor nu, ik weet niet hoe ik dit moet beantwoorden”, begint Sabeau. “We laten die even lekker in het midden”, besluit ze dan toch lachend. Op het antwoord op deze brandende vraag zullen we dus toch nog even geduld moeten hebben…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Big Brother