Schokkend: 19-jarige passagier was bang om mee te gaan in de onderzeeër

Suleman

Volgens zijn tante zou hij doodsbang zijn geweest voor de tocht naar de Titanic

Nu het bekend is dat alle passagiers van de vermiste onderzeeër de tocht niet hebben overleefd, komt er steeds meer informatie over deze mensen naar buiten. Zo ook over de 19-jarige Suleman Dawood. Want wat blijkt? De jongeman bleek doodsbang te zijn voor de tocht en aarzelde zelfs om mee te gaan. 

Passagiers

Aan boord zaten vier passagiers en een kapitein, waaronder: oprichter van het bedrijf achter de expedities Stockton Rush, Britse miljardair Hamish Harding, één van de rijkste mensen in Pakistan Shahzada Dawood en zijn zoon Suleman en kapitein Paul-Henri Nargeolet. Over Shahzada en Suleman komt nu steeds meer naar buiten. Zo heeft Sulemans tante vertelt dat haar neefje enorm opzag tegen de trip met de onderzeeër. Volgens haar zou hij zelfs hebben getwijfeld om aan boord te gaan.

Doodsbang

De tante vertelt dat haar neefje ‘er niet klaar voor was’ en ‘doodsbang’ was voor de tocht. Toch is de 19-jarige wél aan boord gestapt, maar waarom? Volgens zijn tante wilde hij zijn vader een plezier doen omdat deze tocht net in het weekend van Vaderdag viel. Daarnaast bleek zijn vader ook nog eens enorm gefascineerd te zijn over de Titanic en het verhaal die daarbij hoort.

Afgelopen donderdag kreeg de familie te horen dat Shahzada en Suleman noodlottig om het leven zijn gekomen tijdens de implodatie van de onderzeeër. De tante vertelt er als familie kapot van te zijn. “Ik voel ongeloof. Het is een onwerkelijke situatie. De afgelopen vier dagen waren kwellend. Ik heb het gevoel dat ik in een heel slechte film ben beland. We hebben de dagen zitten aftellen, zonder te weten waar dat uiteindelijk in zou resulteren.”

Lees ook: Treurig nieuws: brokstukken vermiste onderzeeër gevonden

Bron: Metro Nieuws | Beeld: Videostill YouTube