Smullen maar: Domino’s lanceert deze heerlijke eenpersoons maaltijdbox

Domino's Box

In de box bevinden zich drie verschillende gerechtjes

Domino’s heeft een nieuwe troef in handen om jouw eetervaring naar een hoger niveau te tillen: een gloednieuwe maaltijdbox, gevuld met niet één, niet twee, maar drie overheerlijke gerechten! Stel je voor: je bestelt bij Domino’s en krijgt niet alleen je favoriete pizza, maar ook nog twee andere lekkere verrassingen, allemaal in één handige verpakking.

My Domino’s Box

Het perfecte recept voor een avondje ontspannen in je eentje? Chillen op de bank, filmpje kijken, én natuurlijk je favoriete comfort food. Bestellen is dan een goed idee, maar met de overvloed aan keuze is dat tegenwoordig nog best een opgave. Gelukkig biedt Domino’s nu uitkomst! De pizzaketen komt met een eenpersoonsbox waarin maar liefst 3 verschillende gerechten zitten!

De box bevat een mini-versie van je favoriete pizza en twee aparte bijgerechten. De box is volledig naar eigen smaak samen te stellen en er is – met honderden mogelijke combinaties – voor ieder wat wils.

Pizza, patat of kip?

Met de box kun je kiezen uit allerlei soorten pizza’s. Je kunt een mini-variant krijgen van de pizza Margaritha, Funghi, Hawaii, Pepperoni Party, Caprese, Hot & Spicy, Chicken Kebab, Chicken Supreme, BBQ Chicken & Bacon of Shoarma. Er zijn dus zowel vega als vlees opties beschikbaar.

Naast de mini-pizza is er dus ook nog ruimte voor 2 bijgerechten. De keuze hiervoor bestaat uit: Crispy Oven Fries, Potato Wedges, Crunchy Chicken, Popcorn Chicken, Buffalo Wings, Kick’n Chicken of Chicken Strippers.

Met honderden mogelijke combinaties is er dus voor elke smaakvoorkeur een My Domino’s Box!

Eenzaamheid

Met deze nieuwe My Domino’s Box wil het bedrijf inspelen op de behoefte van klanten. Uit gegevens van het CBS blijkt namelijk dat Nederland steeds meer eenpersoonshuishoudens telt. Begin 2023 woonden er 3,3 miljoen mensen alleen: 18% van de inwoners van Nederland. Met de eenpersoons-box wil Domino’s ook deze groep laten genieten van haar gevarieerde menu.

Casper Mooyman, Chief Marketing Officer bij Domino’s Benelux: “Nederland telt steeds meer eenpersoonshuishoudens en er zijn dus ook steeds meer klanten die alleen willen genieten van ons uitgebreide menu. Bij Domino’s kun je naast verse pizza’s, ook terecht voor kipgerechten, friet, sandwiches, verschillende bijgerechten en desserts. Met de My Domino’s Box bieden we klanten die alleen bestellen nog meer gemak door hen de mogelijkheid te geven verschillende gerechten te kiezen, met een optimale portie-grootte en voor een aantrekkelijke prijs.”

Lees ook: Deze 6 voedingsmiddelen veroorzaken gaatjes in je gebit

Bron: Kookfans | Beeld: Domino’s