Speciale boodschap van Debbie naar aanleiding van haar boek release

Debbie boek

Hoe leuk!

Vorige zomer was Debbie natuurlijk te zien in B&B Vol Liefde, waar ze vanuit haar eigen bed & breakfast in Spanje op zoek ging naar haar droomman. Uiteindelijk vond ze hem in Paul, en de twee zijn nog steeds dolgelukkig samen. Tijdens dit liefdesavontuur was Debbie echter ook al bezig met haar boek, waarvoor ze nu een wel heel bijzondere oproep doet. 

Debbie of Debora(h) de Jong

Debbie van B&B Vol Liefde brengt – naast haar werkzaamheden voor televisie – ook nog een boek uit over haar leven en haar werk in de B&B. Het boek wordt in de zomer uitgebracht, en voor de release heeft Debbie een leuke actie bedacht. Momenteel is ze namelijk op zoek naar andere mensen die toevallig ook Debbie de Jong of Deborah de Jong heten. Aan hen wil ze namelijk een aantal van de eerste exemplaren overhandigen. Hoe leuk!

Instagram-bericht

De B&B-eigenaresse doet deze oproep op Instagram en begint haar bericht als volgt: “Hmm wat een bijzondere toestand allemaal, de cover van mijn aanstaande boek?” De naam van het boek luidt ‘Debbie: Lef, liefde en levenslust in haar Spaanse B&B‘. Erg toepasselijk, natuurlijk!

“Heet jij ook Debbie de Jong of Debora(h) de Jong, dan lijkt het mij leuk je mijn eerste boek te overhandigen op 4 juni as”, vervolgt ze haar bericht. Ben jij een Debbie de Jong of Debora(h) de Jong? Kijk dan op debbiedejong.nl voor de vervolgstappen die je moet nemen. “Oh ja je kunt het daar ook bestellen mocht je nieuwsgierig zijn”, sluit Debbie haar bericht af.

Dus ben jij of ken jij iemand met deze namen? Schrijf je dan vooral in via de website en ontvang een gratis exemplaar van Debbie’s boek!

Lees ook: Ai: de accijns op benzine gaat volgend jaar fors omhoog

Bron: Instagram @canportell_by123ole | Beeld: NL Beeld