Steffi en Roel uit Boer zoekt Vrouw ouders geworden van zoontje

Steffi en Roel

‘Daar is ie dan!’

Beschuit met blauwe muisjes voor boerin Steffi en haar partner Roel. De voormalige Boer zoekt Vrouw-kandidaat deelt het nieuws zelf op Instagram met een lieve foto van hun nieuwe spruit. 

‘Onze Jop’

Boerin Steffi en haar partner Roel zijn ouders geworden van een tweede kindje. De trotse mama deelt het bericht op Instagram. “Daar is ie dan! Onze Jop!”, schrijft boerin Steffi. “Afgelopen donderdag 01-06-2023 zijn wij de trotse ouders en grote zus geworden van Jop Verhagen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steffi Verhagen (@verhagensteffi)

Leven op de boerderij

Op de website van KRO-NCRV deelt de boerin een update. “Met Jop gaat het heel goed. Hij drinkt goed, slaapt goed en is heel tevreden”, aldus Steffi. De boerin heeft een paardenhouderij in Boekel, en een leven tussen de paarden gunt ze haar zoon ook. “Net als Sterre neem ik hem heel snel mee naar de paarden. Hij zal niet ouder zijn dan een maand als hij voor het eerst een paard ziet”, liet de boerin al eerder weten. “Hij heeft grote handen en voeten, dus we noemen hem nu al ‘de joekel van Boekel.”

In een bubbel

Steffi en Roel leren elkaar in 2018 kennen via het programma Boer zoekt Vrouw. Het koppel heeft al een dochter van twee, Sterre. Ook zij is blij met haar broertje. “Sterre is superlief voor Jop”, deelt de boerin. “Als gezin zitten wij nu in een soort bubbel. We zijn ons heel bewust van wat we momenteel mee mogen maken met z’n vieren.”

Lees ook: Boerin Steffi over zwangerschap: ‘Ik dacht wel even: mijn hemel, waar zijn we aan begonnen?’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk