Aan deze sterrenbeelden kun je een geheim toevertrouwen

En deze drie vinden het lastiger om zich stil te houden

Het kan enorm opluchtend zijn om geheimen of verrassingen met iemand te delen, als we maar zeker weten dat deze informatie ook echt vertrouwelijk blijft. Voor drie sterrenbeelden is het geen probleem om een geheimpje te bewaren, terwijl het voor drie andere tekens een uitdaging is om niet uit de school te klappen. Wat zegt jouw sterrenbeeld over je aanleg om een geheim stil te houden?

Vissen

Dit sterrenbeeld staat altijd klaar voor de ander en is betrouwbaar. Vissen zijn vaak gevoelige mensen die de geheimen van anderen beschermen als die van hunzelf. Je kunt ze dus vertrouwelijke dingen vertellen zonder bang te zijn dat iedereen er straks van op de hoogte is. Let wel, juist omdat vissen zo gevoelig zijn, kunnen ze het bij zich dragen van een geheim als een last ervaren. Vraag jezelf dus af of je naasten met dit sterrenbeeld wel wilt belasten met jouw geheim.

Schorpioen

De ook al zo trouwe Schorpioen kan jouw geheim een leven lang bewaren. Dit vaak rustige en introverte sterrenbeeld kan namelijk heel goed zwijgen, ook onder druk. Van het plannen van een huwelijksaanzoek tot het opbiechten van een gênant moment, je kunt het zorgeloos bespreken met een Schorpioen. Van alle sterrenbeelden kan de Schorpioen misschien wel het beste een geheim stil houden.

Leeuw

Je mag van geluk spreken als je een Leeuw in je familie of vriendenkring hebt. Dit sterrenbeeld is trouw aan de mensen om zich heen en houd jouw geheimen stil. Zorg er wel voor dat jij er zelf ook bent voor de Leeuw en zijn geheimen net zo goed bewaart: als het misgaat tussen jullie twee, zouden de geheimen die je hebt gedeeld nog weleens uit kunnen lekken.

Benieuwd welke drie sterrenbeelden moeilijk een geheim kunnen bewaren? Lees snel verder op de volgende pagina!

Pagina 1/2